24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Ngalanggar News Cote d'Ivoire Berita Pamaréntah Guinéa megatkeun News News Kaséhatan wartos News Breaking Nigeria jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

WHO: Afrika Kulon nyaéta COVID-19 'pati pusat'

WHO: Afrika Kulon nyaéta COVID-19 'pati pusat'
Diréktur Daérah Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) Kantor Daérah pikeun Afrika, Dr. Matshidiso Moeti
Ditulis ku Harry Johnson

Kaayaan COVID-19 langkung rumit ku kanyataan yén penderita panyakit bahaya parantos diidentifikasi di dua nagara di daérah éta: muriang Ebola di Côte d'Ivoire sareng muriang Marburg di tatangga Guinea.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Koréa Kidul COVID-19 korban maot nepi 193%
  • WHO ngajelaskeun kaayaan di Afrika Kulon salaku 'musibah'.
  • Virus Ebola sareng Marburg ngahesekeun kampanye anti-COVID.

Pupusna tina virus COVID-19 di Afrika Kulon ningkat ku 193%. Jumlah korban maot dina sakabéh pandemi inféksi. Kaayaan musibah dibahas dina pengarahan paling handap tina Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO).

WHO: Afrika Kulon nyaéta COVID-19 'pati pusat'

Pejabat WHO ogé nyatet kasus anyar Ebola akut sareng virus Marburg, anu ngahesekeun kaayaan epidemiologis. Salaku tambahan, beuki seueur kasus kolera sareng panyakit bahaya lainnya anu kacatet dina Afrika Kulon.

Aya hususna seueur wabah inféksi dina:

  • Côte d'Ivoire
  • Guinea
  • Nigeria

Diréktur Daérah tina WHO (WHO) Kantor Daérah pikeun Afrika, Dr. Matshidiso Moeti mairan kana kaayaan: "Kaayaan COVID-19 langkung rumit ku kanyataan yén penderita panyakit bahaya parantos diidéntifikasi di dua nagara di daérah éta: muriang Ebola di Côte d'Ivoire sareng Demam Marburg di Guinea tatangga. ”

Dina 2015, WHO ngumumkeun yén éta parantos ngabasmi polio, tapi wabah panyakit ieu dipanggihan di Uganda tanggal 17 Agustus taun ieu. Numutkeun ka pajabat WHO, ieu kusabab pandemi COVID-19 anu nyababkeun tingkat vaksinasi ngalawan virus sanésna turun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment