24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wawancara LGBTQ wartos jelema Ngawangun deui teknologi piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Tes antibodi COVID-19 anyar kedah ngan ukur sakali 6 bulan ngarobih gim

Lisa Wilson
Epitome Risk, pamimpin manajemén résiko, ukuran COVID-minuhan, sareng dukungan kaamanan, ngumumkeun yén Lisa Wilson parantos ditunjuk janten CEO perusahaan anu ngembang pesat.

Ieu panginten mangrupikeun awal standar énggal ngeunaan uji COVID énggal anu dilakukeun pikeun jalma anu divaksinasi sareng ogé jalma anu teu divaksinasi. Tésna bakal nunjukkeun kumaha tahan awak anjeun pikeun néwak virus. Upami anjeun positip, éta bakal nyaritakeun kumaha hadéna awak anjeun tiasa ngalawan COVID-19. Tés ieu ngan ukur diperyogikeun 6 bulan sakali. Éta dianggap panukeur permainan sareng hémat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Taun kamari, tim dokter Epitome Risk, élmuwan, panaliti, sareng mitra diajar yén nétralisasi antibodi mangrupikeun anu ngajagi jalma tina COVID.
  2. Dr Fauci sareng White House satuju yén terang jumlah nétralkeun antibodi awak anjeun dihasilkeun saatos vaksin COVID mangrupikeun konci pikeun ngartos tingkat panyalindungan anjeun ngalawan COVID sareng sadaya varian na.
  3. Tim Epitome Risk ngembangkeun hiji tés anu tiasa anjeun candak ti bumi anu bakal ngantepkeun anjeun terang tingkat némpélkeun antibodi dina 24-48 jam.

Epitome mangrupikeun perusahaan manajemén résiko di Amérika Serikat, khusus dina COVID-19 patuh sareng dukungan kaamanan. Éta panyadia utama nétralisasi tés antibodi. 

Lisa Wilson, CEO tim Epitome Risk, dumasarkeun di Florida, Amérika Serikat.

Lisa Wilson mangrupikeun tamu dina dinten ayeuna Megatkeun Warta Tembongkeun, dihasilkeun kerjasama sareng Jaringan Pariwisata Dunya.

Dr Fauci sareng White House satuju yén terang jumlah nétralkeun antibodi awak anu dihasilkeun saatos vaksin COVID mangrupikeun konci pikeun ngartos tingkat perlindungan individu ngalawan COVID sareng sadaya varian na.

Tim Epitome Risk ngembangkeun hiji tés anu bakal ngantepkeun jalma terang tingkat antibodi na nétral dina 24-48 jam. Hasil tina uji sapertos kitu saé kanggo sababaraha bulan payun saatos réngsé sareng bakal masihan indikasi anu jelas ngeunaan kumaha résiko pikeun jalma néwak atanapi nyebarkeun COVID-19.

Amérika Serikat ngaleupaskeun panilitian kamari, 18 Agustus 2021, nunjukkeun yén panyalindungan vaksin, atanapi antibodi nétralisir awak anjeun dihasilkeun saatos anjeun kéngingkeun vaksin anjeun, turun saatos sababaraha bulan.

Tingkat antibodi masing-masing jalma netralkeun turun dina tingkat anu béda, sabab sadayana béda-béda. Néalisir tingkat antibodi lungsur henteu masalah vaksin anu anjeun tampi. Penting pikeun jalma pikeun terang antibodi nétralisasi na.

Henteu sadayana tés antibodi nyayogikeun anjeun inpormasi anu sami. Tés antibodi nétralisasi Epitome Risk mangrupikeun hiji-hijina tés FDA EUA di pasar anu bakal ngajelaskeun tingkat panyalindungan anjeun.

"Naha anjeun nyandak tés di bumi atanapi tés antibodi sanés, anjeun kedah pastikeun yén tés anjeun ngukur nétralisasi," saur Lisa.

Résiko Epitome nyayogikeun jasa manajemén résiko, kalebet manajemén résiko COVID ka jalma, bisnis, produksi pilem, acara olahraga, sareng gempungan sanés di dunya.

Epitome Risk dina prosés janten anggota Jaringan Pariwisata Dunya sareng bakal mingpin grup minat uji coba COVID-19 anu énggal.

Ngadangukeun presentasi warta anyar ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

2 Komentar

  • Dimana kuring ngirim pikeun kit uji ieu sareng sabaraha hargana?

  • Tebak cing…. Kungsi COVID dina bulan Désémber taun kamari…. Ieu ampir Séptémber sareng antibodi kuring 1.92%…. Oh sareng kuring teu acan kéngingkeun "vaksin"