24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Rusia Ngabobol Warta kasalametan Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Vaksin Rusia Sputnik mangrupikeun kasaéan pikeun pariwisata Phuket

Vaksin Rusia Sputnik

Phuket parantos mangtaun-taun janten tujuan anu dipikaresep pisan ku wisatawan Rusia, muncak dina 2019 kalayan langkung ti 700,000 pendatang dina waktos 5 bulan pondok di 2019, sadayana sumping kana penerbangan langsung ti Féderasi Rusia. Sajumlah 1.4 juta urang Rusia ngadatangan Phuket di 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pusat Administrasi Situasi COVID-19 Thailand (CCSA) nembé nyatujuan vaksin Rusia Sputnik.
  2. Pasar Rusia anu kaluar mangrupikeun pasar pangbadagna di dunya luar Cina.
  3. Nalika urang Rusia siap-wani wani usum gugur sareng usum salju, persetujuan vaksin Sputnik mangrupikeun waktos anu sampurna pikeun usum luhur dimimitian dina bulan Nopémber taun ayeuna.

Mangsa salju salju tradisional ti bulan Nopémber dugi ka Maret nyaéta nalika suhu turun parah di Rusia sareng ogé di seueur beulahan Éropa kalér, sinyal pikeun palancong angkat hiber pikeun langit tropis sareng langit biru Phuket.

Kiwari, pamangku kapentingan pariwisata di Phuket, Thailand, nyatakeun persetujuan ti vaksin Sputnik ku Pusat Thailand pikeun Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA) anu badé méréskeun pasar Rusia di Pulo Thailand kidul.

"Ieu warta anu saé pikeun Phuket. Waktosna ngalangkungan Sandbox sareng ngawangun pondasi pikeun inisiatif pariwisata anu langkung lega, "saur Présidén Asosiasi Pariwisata Phuket, Bhummikitti Ruktaengam. "Industri ayeuna tiasa balik deui kana dasar sareng fokus dina usum usum Éropa kalér. Ieu mangrupikeun kasempetan ageung pikeun Phuket. Ieu pasar warisan kami. "

Laguna Phuket, tujuan terpadu di daérah Pantai Bangtao anu kawéntar, diwangun ku 7 hotél; Rumah Sakit Bangkok dioperasikeun pusat uji PCR; sareng hektar lega, kebon sareng laguna, parantos janten ahli waris Kotak Pasir Phuket dipasihan reputasi surga anu aman, tapi ieu mangrupikeun léngkah utama numutkeun Diréktur Ngatur na, Ravi Chandran.

"The panarimaan vaksin Sputnik mangrupikeun bursa-buruan pikeun Phuket, "saurna. "Pasar Rusia kaluar mangrupikeun pasar panggedéna di dunya di luar Cina sareng waktuna sampurna sareng usum tinggi dimimitian dina bulan Nopémber taun ayeuna. Phuket Sandbox parantos kabuktosan janten suksés sareng ieu ayeuna bakal nyandak prestasi ieu ka jangkung langkung luhur pikeun sadaya hotél, stakeholder pariwisata, sareng komunitas lokal di Pulo Jawa. "

Ti saprak 1 Juli, langkung ti 300,000 kamar hotél parantos dipesen dugi ka akhir Agustus ku pengunjung internasional anu sumping ngalangkungan prakarsa Sanduk Phuket, sajumlah diperkirakeun gancang naék nalika usum tinggi caket. Pangangkut Rusia anu dijadwalkeun sareng direncanakeun diperkirakeun bakal sumping di Phuket ti Oktober 2021.

Ngawangkong ngeunaan poténsi pasar "siap-siap", Diréktur Ngatur C9 Hotelworks, Bill Barnett, nyarios "Datang ka usum salju usum 2021 sareng pasar parobihan, urang Rusia, anu biasana ngagaduhan panjang rata-rata 11-12 wengi, sampurna pas pikeun Kotak Pasir. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment