24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Hong Kong Ngarobih Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Uni Éropa: Aturan Éntri Hong Kong énggal ngancam status internasionalna

Uni Éropa: Aturan Éntri Hong Kong énggal ngancam status internasionalna
Uni Éropa: Aturan Éntri Hong Kong énggal ngancam status internasionalna
Ditulis ku Harry Johnson

Rézim karantina anyar tiasa ngajantenkeun seueur masarakat komunitas internasional naroskeun naha aranjeunna hoyong tetep dikonci di Hong Kong.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Syarat asupna Hong Kong toughens pikeun wisatawan asing.
  • Ngurangan waktos karantina wajib henteu mungkin.
  • Hong Kong mikawanoh vaksin Sputnik V buatan Rusia.

Frederic Gollob, Présidén Kamar Dagang Éropa (ECC), nyatakeun yén aturan anu tangguh pikeun asup Hong Kong tiasa ngarusak status kota salaku pusat bisnis sareng kauangan internasional.

Uni Éropa: Aturan Éntri Hong Kong énggal ngancam status internasionalna

"Kami yakin kota kedah dibuka langkung tiheula, upami henteu rezim karantina anyar ieu tiasa ngajantenkeun seueur masarakat internasional naros naha aranjeunna hoyong tetep dikurung di Hong Kong dina waktos sanés dunya sayah," ECC ceuk sirah.

minggu ieu, dina Hong Kong otoritas deui ngencarkeun aturan pikeun asup ka nagara éta. Khususna, kamungkinan ngirangan jaman karantina nalika aya uji serologis pikeun antibodi dibolaykeun.

Nalika angkat hiber ka Hong Kong, anu ngumbara kedah nampilkeun sertipikat vaksinasi, hasil uji négatip pikeun COVID-19, dikintunkeun henteu langkung ti 72 jam sateuacan angkat, ogé reservasi di salah sahiji hotél anu disarankeun ku pamaréntah dimana langkah-langkah karantina. anu diijinkeun.

Pamaréntah Hong Kong ogé sacara resmi nempatkeun Sputnik V buatan Rusia dina daptar vaksin coronavirus anu diakui di Daerah Administratif Khusus Cina ieu.

Ayeuna, karantina wajib pikeun warga kota anu kasabaran vaksin buatan Rusia, bakal dikirangan ti 21 dinten janten 14 dinten.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment