24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Hirup Éta: Saint Lusia ngembangna program tinggal anu diperpanjang

Hirup Éta: Saint Lusia ngembangna program tinggal anu diperpanjang
Hirup Éta: Saint Lusia ngembangna program tinggal anu diperpanjang
Ditulis ku Harry Johnson

Saint Lusia ngondang pangunjung hirup sapertos lokal sareng sababaraha éntri énggal dugi ka pilihan sataun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pariwisata Saint Lucia ngenalkeun pilihan énggal pikeun program tinggal anu diperpanjang.
  • Saint Lusia mangrupikeun para ilham pikeun ngalelepkeun budaya lokal.
  • Pilihan program Saint Lucia's Live eta cocog sareng kabutuhan kulawarga, padamel jarak jauh, milénium sareng sakitar unggal wisatawan. 

Otoritas Pariwisata Saint Lucia parantos ngenalkeun pilihan énggal pikeun program tetep cicing Live it, salaku réspon kana tren perjalanan sareng paménta konsumén. Datang ayeuna tiasa nganut kahirupan Pulo di Saint Lusia kalayan visa éntri sababaraha dugi ka sataun. Ngaliwatan kadua pilihan tina program Live it, Saint Lucia nginspirasi wisatawan pikeun neuleumkeun budaya lokal, bari ngajajah kaendahan alam tujuan dina pakansi tetep atanapi damel jarak jauh kalayan gampang. 

Hirup Éta: Saint Lusia ngembangna program tinggal anu diperpanjang

Program Saint Lucia's Live éta diwanohkeun mimiti di 2021 pikeun kunjungan dugi ka genep minggu. Pikeun anu milari pilihan pikeun ngalakukeun sababaraha kunjungan salami panjangna, fase kadua program Live it ngamungkinkeun para pelamar tetep dugi ka sataun nganggo visa éntri sababaraha dina biaya USD $ 75. 

Otoritas Pariwisata Saint Lucia's Hirup program na pilihan cocog sareng kabutuhan kulawarga, padamel jarak jauh, milénial sareng sakitar unggal wisatawan. Datang sacara mandiri tiasa ngarencanakeun kunjungan nyalira nyalira, atanapi perjalananna tiasa direncanakeun sareng disayogikeun sareng spesialis khusus Live It anu nyiptakeun pangalaman anu dipasihkeun pikeun digarap, ulin, bobo sareng tuang kalayan raoseun tina concierge lokal khusus. 

Nalika di Saint Lusia, anu datang tiasa dianggo jarak jauh sareng nyaman sareng dipercaya, sabab Wi-fi gratis ditawarkeun di panjuru pulau di hotél, villa, sareng tempat umum. Seueur hotél parantos nawiskeun fasilitas padamelan jauh sareng fasilitas khusus anu ngajantenkeun kasaimbangan kerja sareng pakansi lancar. Ngalamar tiasa milih tina dua pilihan pikeun pangalaman anu asli:

  • Pangalaman anu Dihasilkeun Ngepaskeun: Ditata sacara ati-ati ku Spesialis Live it Island, henteu aya dua kunjungan anu sami! Program anu bénten-bénten nyayogikeun para tamu nganggo rancana perjalanan anu ditempas pikeun ngajalajah situs Saint Lucia sareng tempat wisata anu aman sadayana nalika hirup sapertos lokal. Gawe sareng Hirup Spesialis Pulo éta kalebet Liburan Barefoot, Liburan Serenity & Tours sareng St James Travel & Tours, anu datang tiasa ngarobih rancana perjalanan nyalira pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan sareng minatna. 
  • Hirup sacara Mandiri: Ngalamar tiasa langsung ngalamar ka Dinas Imigrasi kanggo visa multi-lebet dugi ka sataun ku ngalengkepan Formulir Aplikasi Saint Lucia sahenteuna (2) minggu sateuacan tanggal perjalanan. Nu ngadaptar bakal dibéjaan dina 5 dinten upami aplikasi parantos disahkeun ku surat persetujuan samentawis. Biaya visa dibayar di bandara saatos sumping ka Saint Lucia, sareng salinan dicitak tina surat persetujuan, kanggo dikintunkeun ka petugas pabean. 
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment