Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Méksiko Muter wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

AS pikeun ngajaga wates lahan sareng Kanada sareng Mexico ditutup dugi ka 22 Séptémber

AS pikeun ngajaga wates lahan sareng Kanada sareng Mexico ditutup dugi ka 22 Séptémber
AS pikeun ngajaga wates lahan sareng Kanada sareng Mexico ditutup dugi ka 22 Séptémber
Ditulis ku Harry Johnson

Pikeun ngaleutikan sumebarna COVID19, kalebet varian Delta, Amérika Serikat ngalegaan larangan pikeun perjalanan anu teu penting di pameuntasan darat sareng féri kami sareng Kanada sareng Mexico dugi ka 21 Séptémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • USA ngalegaan panutupan wates Mexico sareng Kanada.
  • Wates darat sareng Mexico sareng Kanada tetep ditutup dugi ka 22 Séptémber
  • Administrasi Biden aya dina tekanan politik sareng bisnis anu dipimpin pikeun muka deui wates.

Sanaos tekanan politik sareng bisnis anu dipimpin, administrasi Biden katingalina henteu buru-buru ngalembut pangwatesan di pameuntasan daratan AS sareng Kanada sareng Mexico, anu ditutup pikeun perjalanan anu wijaksana.

Pejabat pamaréntahan AS ngumumkeun dinten ieu, yén sanaos kaputusan Ottawa pikeun muka wates na ka warga Amérika divaksinasi, panutupanana wates daratan AS sareng Kanada sareng Mexico parantos diperpanjang ka perjalanan anu teu penting sapertos pariwisata dugi sahenteuna 21 Séptémber.

"Kanggo ngaleutikan sumebarna # COVID19, kalebet varian Delta, Amérika Serikat ngalegaan larangan pikeun perjalanan anu teu penting di urang pameuntasan darat sareng ferry sareng Kanada sareng Mexico dugi ka 21 Séptémber, bari terus mastikeun aliran perdagangan penting sareng perjalanan, " Departemen Kaamanan Nasional ASy nyerat dina Twitter.

"Dina koordinasi sareng ahli kaséhatan sareng médis umum, DHS neraskeun damel babarengan sareng mitra na di Amérika Serikat sareng sacara internasional pikeun nangtoskeun kumaha cara ngahanca perjalanan anu normal sareng aman."

Wakil Présidén Eksekutif Asosiasi Perjalanan AS pikeun Urusan Publik sareng Kawijakan Tori Emerson Barnes ngaluarkeun pernyataan ieu dina pengumuman yén Amérika Serikat parantos ngalegaan watesan wates di Mexico sareng Kanada:

"Watesan perjalanan henteu deui ngajagaan urang tina virus - vaksin na. Saban dinten di perbatasan daratan kami tetep ditutup tunda tunda ékonomi sareng padamelan padamelan Amérika, nyababkeun karusakan anu langkung ageung pikeun jutaan jalma anu mata pencaharianna gumantung kana perjalanan sareng pariwisata.

"Kanggo unggal bulan status quo teras-terasan di wates Kanada, pasar sumber nomer 1 Amérika tina datangna asup, Amérika Serikat kaleungitan $ 1.5 milyar dina poténsi ékspor perjalanan, janten seueur usaha Amérika rentan.

"Watesan Éntri diperyogikeun penting pisan sateuacan vaksin COVID-19 anu épék parantos sayogi seueur, tapi panghentian ieu ngagaduhan harga anu lungkawing - kaleungitan langkung ti 1 juta padamel Amérika sareng $ 150 milyar dina pendapatan ékspor taun kamari waé."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment