24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan wartos kasalametan Spanyol Breaking News piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Parahu tiup tilelep caket Kapuloan Canary, 52 urang maot

Parahu tiup tilelep caket Kapuloan Canary, 52 urang maot
Parahu tiup tilelep caket Kapuloan Canary, 52 urang maot
Ditulis ku Harry Johnson

Ngan hiji jalma anu salamet dina bencana dinghy tiup Afrika caket Nusantara Spanyol.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Parahu imigran ngagulung Kapuloan Kanaria.
  • Anu salamet nyalira angkat ka rumah sakit.
  • Langkung 50 jalma sieun maot.

Numutkeun ka Layanan Nyalametkeun Maritim Spanyol, langkung ti 50 jalma sieun maot saatos parahu tiup ti Afrika bobo di Samudra Atlantik sakitar 135 mil ti Kapuloan Canary Spanyol.

Hiji awéwé umur 30 taun mangrupikeun hiji-hijina anu salamet disimpen dinten Kemis tina tilelep, anu parantos angkat ti Afrika saminggu samemehna mawa 53 migran sareng pangungsi.

Kapal padagang sateuacanna ningali bejana di beulah kidul Kapuloan Kanaria sareng waspada jasa darurat Spanyol.

Awéwé éta nempel kana karajinan tilelep sareng lalaki maot sareng awéwé maot di gigireunana, saur pejabat jasa nyalametkeun.

Anjeunna ngawartoskeun panyelamat yén parahu kembung parantos angkat ti basisir Sahara Kulon sareng panumpangna ti Basisir Gading.

Awéwé éta parantos diangkut ka rumah sakit di Las Palmas, di pulau Gran Canaria.

Pati pendatang sareng pangungsi umum di daérah Atlantik anu misahkeun Basisir Kulon Afrika sareng Kapuloan Kanaria Spanyol tapi kapal karam dina jalur éta hésé diverifikasi, sareng seueur awak korban henteu pernah pulih.

Sahenteuna 250 urang maot dina jalur ka kapuloan Spanyol dina genep bulan kahiji 2021, numutkeun agénsi migrasi PBB.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment