24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Serikat transportasi Éropa nungtut standar kerja minimum di Lufthansa

Serikat transportasi Éropa nungtut standar kerja minimum dina Lufthansa Group
Serikat transportasi Éropa nungtut standar kerja minimum dina Lufthansa Group
Ditulis ku Harry Johnson

Krusial, boh padamel sareng padamel kedah kaluar tina krisis ieu babarengan, sareng ku sabab éta urang kedah kalibet dina dialog sosial pikeun mastikeun yén kalancaran sagala éntitas énggal sareng transisi ngalangkungan prosés parobihan anu diperyogikeun kalayan adil sareng kabuka dina inti sapertos kitu diskusi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Serikat padamel hoyong standar kerja anu pantes dina Lufthansa Group.
  • Standar handap kaayaan kerja ngalanggar hak-hak buruh.
  • Persaingan internal di Lufthansa tiasa direngsekeun ku panerapan perjanjian koléktif.

Nangtoskeun standar minimum kaayaan damel pikeun jalma anu damel di sadayana Grup Lufthansa mangrupikeun léngkah pangpayunna pikeun ngeureunkeun tindakan pembuangan sosial anu lumangsung perusahaan udara Jerman éra, tapi sacara sadar, sabar dina luar operator utama na.

Serikat transportasi Éropa nungtut standar kerja minimum dina Lufthansa Group

Dina serat anu nembe ditujukeun ka Pupuhu Deutsche Lufthansa, Mr. Carsten SPOHR, anu Féderasi Pagawé Angkutan Éropa (ETF) ngutuk 'standar sosial sareng tenaga kerja anu langkung handap pikeun pagawé' ', anu Lufthansa Grup manajemén tetep sacara tacitly nerapkeun dina operasi Eurowings Discover na. Grup yakin yén tindakan sapertos kitu mangrupikeun hiji-hijina jalan kaluar anu langsung sareng kamungkinan pikeun nyanghareupan tekanan ékonomi pasar ayeuna, anu ditolak ku ETF.

Numutkeun ka afiliasi ETF - Kapers (Switzerland), Vida (Austria), Aircrew Alliance sareng ver.di (Jérman) sareng B.United (Républik Céko) - solusi ieu ngahasilkeun anu disebut "kanibalisme kelompok internal", sareng ngadukung balapan dugi ka handap. Samentawis standar anu langkung handap dina kaayaan damel anu ditetepkeun dugi ka kaseueuran maskapai biaya murah di Éropa parah ngalanggar hak-hak buruh dasar, sareng kelompok ieu balap kana kapercayaan anu sami. Ieu sababna Federasi Pekerja Angkutan Éropa sareng apiliasi na sacara imperatip naroskeun modél ieu henteu dianggap salaku citakan pikeun éntitas énggal, sapertos hal éta dina Eurowings Discover, perusahaan maskapai paling anyar anu mimiti beroperasi dina Lufthansa Group anu terakhir sasih.

Sabalikna, kami nganggap persaingan internal dina Lutfhansa Group tiasa rada direngsekeun ku panerapan perjanjian koléktif kalebet di Eurowings Discover, sareng modél penegak ieu teras kedah diterapkeun ogé di sadaya operasi Éropa na. Serikat padamel anu ngagambarkeun pagawé Grup Lufthansa sareng ETF - ngawakilan 5 juta padamel transportasi di Éropa sareng sajabina - berpendapat yén léngkah anu pangpayunna pikeun arah ieu nyaéta:

  1. balikan deui dialog sosial dina sadaya operator dimana ieu teu aktip, kalebet Eurowings Discover sareng
  2. milarian landasan umum pikeun nyiapkeun standar minimal ngeunaan kaayaan kuli pikeun rébuan padamel Lufthansa Grup anu ayeuna henteu ngagaduhan perjanjian koléktif.

Eoin Coates, Kepala Penerbangan di ETF nyatakeun:

Krusial, boh pagawé sareng dunungan kedah kaluar tina krisis ieu babarengan, sareng ku sabab éta urang kedah kalibet dina dialog sosial mimiti pikeun mastikeun kalancaran sagala éntitas énggal sareng transisi ngalangkungan prosés parobihan anu diperyogikeun kalayan adil sareng kabuka dina inti diskusi sapertos kitu. "

ETF sareng afiliasi na dina Grup Lufthansa sacara imperatip naroskeun tim manajemen sadaya perusahaan maskapai anu ngoperasikeun di jero Grup Lufthansa pikeun ngahurungkeun deui dialog sosial sareng union perwakilan dina cara anu koheren, épisién sareng permanén. Ieu bakal janten sinyal anu jelas yén Lufthansa Group saleresna nyandak léngkah konkrit pikeun ngarobih arah anu salah anu dilakukeun ku kelompok ku mutuskeun pikeun nurunkeun standar sosial sareng padamelan pikeun padamelna di perusahaan anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment