Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Karibia Cruising Industri silaturahmi wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Bahama ngabagéakeun pelayaran Crystal Cruises énggal mimiti ragrag ieu

The Islands Of The Bahamas ngumumkeun protokol perjalanan sareng entri anu diénggalan

Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama gumbira pikeun nambihan 3 pelayaran Crystal Cruises anu anyar kana daptar rancana perjalanan na dimimitian usum gugur ieu sareng kana usum usum puncak. Crystal Cruises parantos ngumumkeun séri pelayaran anyar na dina kapal Crystal Symphony, nalika usum tiis langkung caket.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Nincak kapal pesiar panjang multi-musim bakal janten pelayaran 7 wengi anu pas dingaranan Bound for Paradise.
  2. Lalampahanna bakal diluncurkeun ti New York City nuju Nassau tanggal 6 Nopémber 2021, kalayan palabuan panggero di San Salvador, Great Exuma, sareng Bimini.
  3. Salajengna dina Taun Anyar mangrupikeun perayaan tropis dimimitian di 2021 ti New York City sareng dipungkas dina 2022 di The Bahamas.

"Kami bungah pikeun paménta teras-terasan pikeun pelayaran di Bahama sareng ngarep pisan ngabagéakeun para wisatawan dina usum gugur ieu," saur Hon. Dionisio D'Aguilar, Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama. "Crystal Cruises parantos kabuktosan janten kerja sama anu ngahasilkeun henteu ngan ukur pikeun industri pelayaran Bahama, tapi ogé pikeun industri pariwisata lokal sabab ngamungkinkeun panumpang turun tina kapal sareng ngajajah bisnis, operator wisata sareng kagiatan di Pulo Kulawarga urang."

Bahama bakal ngamimitian tambahan usum multi-musim, mimiti ku perjalanan 7 wengi, Bound for Paradise, ngaluncurkeun 26 Nopémber 2021, ti New York City ka Nassau, nyauran San Salvador, Great Exuma sareng Bimini.

Kapal pesiar tiasa ngamimitian taun Anyar di Bahama dina tanggal 29 Désémber 2021, ngalangkungan pelayaran Perayaan Taun Anyar Tropis, anu kalebet pelayaran 10 wengi ti Miami, Florida dugi ka Bimini, San Salvador, Long Island sareng Great Exuma, kalayan eureun akhir sareng dulur-dulur urang Karibia tatangga di Jamaika.

Perjalanan méwah Bahamian Méwah bakal gaduh sababaraha keberangkatan mimitian tanggal 22 Januari 2022, ti Miami, kalebet perhentian di Bimini, Nassau, San Salvador, Great Exuma sareng Long Island. Séri ieu bakal gaduh dua pelayaran tambahan dina 12 Pébruari 2022, sareng 5 Maret 2022.

Crystal Cruises parantos ngarobih cara pelayaran di Bahama, ngamungkinkeun para panumpang ngajalajah kaajaiban Kapuloan Kulawarga saluareun cai anu saé, kalebet satwa liar, landmark bersejarah, Situs Warisan Dunya UNESCO, balanja sareng makan lokal.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan peluncuran Crystal Symphony anu bakal datang, mangga buka www.crystalcruises.com

Perkawis BAHAMAS

Kalayan langkung ti 700 pulau sareng cay sareng 16 tujuan pulau anu unik, Bahama aya ngan 50 mil ti basisir Florida, nawiskeun pelarian anu jauh anu gampang ngangkut wisatawan jauh tina sapopoéna. Kapuloan Bahama ngagaduhan perikanan kelas dunya, beuleum, parahu sareng rébuan mil cai sareng pantai anu paling spektakuler di dunya. Bahama dipikanyaho ngagaduhan sababaraha cai anu paling jelas di dunya. Jelas pisan yén astronot NASA témbal Kelly ngabagi puluhan poto kapuloan, nalika anjeunna ngorbit bumi di 2015. Anjeunna tweet yén Bahama mangrupikeun "tempat anu paling indah ti luar angkasa." Jelajah sadaya kapuloan anu ditawarkeunana www.bahamas.com atawa dina Facebook, YouTube or Instagram pikeun ningali kunaon Éta Langkung Hadé di Bahama.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment