24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan India Ngabobol Warta wartos kasalametan teknologi piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Vaksin DNA COVID-19 munggaran di dunya disatujuan di India

Vaksin DNA COVID-19 munggaran di dunya disatujuan di India
Vaksin DNA COVID-19 munggaran di dunya disatujuan di India
Ditulis ku Harry Johnson

Vaksinna, ZyCoV-D, ngagunakeun bagian matérial genetik tina virus anu masihan paréntah salaku DNA atanapi RNA pikeun ngajantenkeun protéin khusus anu diaku ku sistem imun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • India nyatujuan vaksin coronavirus anyar.
  • Persetujuan dibérékeun pikeun dianggo pikeun déwasa sareng murangkalih umur 12 taun.
  • India ngagaduhan tujuan pikeun vaksinasi sadaya jalma dewasa anu sah dugi ka Désémber, 2021.

Tembakan DNA munggaran di dunya ngalawan virus COVID-19 parantos diijinkeun ku panggunaan darurat ku Organisasi Kontrol Standar Narkoba Pusat Pamaréntah India (CDSCO), sabab nagara éta masih kénéh berjuang pikeun nahan virus anu sumebar di sababaraha nagara bagian.

Vaksin DNA COVID-19 munggaran di dunya disatujuan di India

nu CDSCO persetujuan dibales pikeun panggunaan darurat di déwasa sareng murangkalih yuswa 12 taun ka luhur.

Persetujuan bakal nyayogikeun shot anu munggaran pikeun anu umurna sahandapeun 18 taun, sareng masihan dorongan pikeun IndiaProgram vaksinasi, anu ngagaduhan tujuan pikeun vaksinasi sadaya jalma dewasa India anu layak dugi ka Désémber 2021.

Vaksinna, ZyCoV-D, ngagunakeun bagian matérial genetik tina virus anu masihan paréntah salaku DNA atanapi RNA pikeun ngajantenkeun protéin khusus anu diaku ku sistem imun.

Teu sapertos kaseueuran vaksin coronavirus, anu peryogi dua dosis atanapi bahkan dosis tunggal, ZyCoV-D dikaluarkeun dina tilu dosis.

Pabrikan ubar generik, kadaptar salaku Cadila Healthcare Ltd, tujuanana pikeun ngahasilkeun 100 juta dugi ka 120 juta dosis ZyCoV-D taunan sareng parantos ngamimitian nyéépkeun vaksin.

Vaksin Zydus Cadila's, dikembangkeun dina kamitraan sareng Departemen Biotéhnologi, mangrupikeun shot kadua anu dipelak pikeun kéngingkeun otorisasina darurat di India saatos Bharat Biotech's Covaxin.

Pabrikan narkoba nyarioskeun dina bulan Juli vaksin COVID-19 na épéktip ngalawan mutan coronavirus énggal, khususna varian Delta, sareng makéna éta dilakukeun nganggo aplikator bébas jarum sabalikna jarum suntik tradisional.

Teguh éta parantos ngalamar otorisasina ZyCoV-D tanggal 1 Juli, dumasar kana tingkat épéktasi 66.6 persén dina sidang tahap telat langkung ti 28,000 sukarelawan nasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment