Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Allegiant ngumumkeun penerbangan nonstop Key West anu anyar

Allegiant ngumumkeun penerbangan nonstop Key West anu anyar
Allegiant ngumumkeun penerbangan nonstop Key West anu anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Allegiant ngarepkeun Key West janten tarikan ageung pikeun wisatawan luang anu milari tempat pakansi anu meujeuhna pikeun usum salju anu haneut.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Allegiant ngaluncurkeun penerbangan ti Bandara Daerah Asheville ka Key West dina 18 Nopémber.
  • Sanggup ngamimitian jasa ti Bandara Internasional St. Pete-Clearwater ka Key West dina 19 Nopémber.
  • Allegiant bakal nganggo pesawat Airbus A319 dina rute Key West anu énggal.

Allegiant bakal nambihan jasa nonstop ti Bandara Daerah Asheville Karolina Kalér (AVL) ka Bandara Internasional Key West (EYW) mimitian tanggal 18 Nopémber, sareng jasa nonstop ti Florida's St. Pete – Clearwater International Airport (PIE) ka kota pulau mimiti 19 Nopémber.

Allegiant ngumumkeun penerbangan nonstop Key West anu anyar

Allegiant ngarencanakeun ngalayanan Key West dua kali mingguan sareng dina sababaraha dinten dina unggal rute anyar, nganggo Airbus Pesawat A319.

"Key West mangrupikeun tujuan anu paling diperyogikeun di Amérika Serikat ayeuna," saur Drew Wells, wakil presiden senior Allegiant ngeunaan pendapatan sareng perencanaan jaringan. "Kami ngarepkeun éta bakal janten gambar anu langkung ageung pikeun wisatawan anu milari tempat liburan anu merenah pikeun usum salju anu haneut."

Dina Juni, Allegiant nambahan jasa nonstop dua kali mingguan ka Key West dina pesawat Airbus A319 ti Bandara Internasional Nashville (BNA), Bandara Internasional Pittsburgh (PIT) sareng Cincinnati / Bandara Internasional Kentucky Kalér (CVG).

"Kami bungah ngabagéakeun para tamu Karolina Kalér ti daérah Asheville sareng tatangga Florida ti Tampa – St. Pete salaku jasa anyar ieu bakal ngabantosan mobil tina iinditan Overseas Highway, "saur Richard Strickland, diréktur bandara di Florida Keys 'Monroe County.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment