Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cina Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

$ 15.39 milyar: Pasar nyéwa mobil Cina nuju saé

$ 15.39 milyar: Pasar nyéwa mobil Cina nuju saé
$ 15.39 milyar: Pasar nyéwa mobil Cina nuju saé
Ditulis ku Harry Johnson

Pasar bakal nganut pangembangan gancang-gancang saatos industri nyéwa mobil dirombak salami lima atanapi genep taun ka pengker.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tumuwuhna gancang-diprediksi pikeun pasar nyéwa mobil Cina.
  • Pasar nyéwa mobil Cina ka luhur $ 15.39 milyar dina 2020.
  • Pasar nyéwa mobil Cina ngembang pesat.

Numutkeun laporan industri pangénggalna, pasar nyéwa mobil Cina badé lebet kana waktos pertumbuhan gancang sareng 100 milyar yuan (US $ 15.39 milyar) dina 2022.

Pasar bakal nganut pangembangan gancang-gancang saatos industri nyéwa mobil dirombak salami lima atanapi genep taun ka pengker.

Di 2021, industri ningal sababaraha perusahaan nyéwa mobil kalayan daya saing anu luhur kalebet Rental Otomatis Cina sareng eHi nyandak pangsa utama pasar.

Aya 418 juta urang Cina anu gaduh lisénsi nyetir di 2020, tapi kapamilikan mobil pribadi ngan 244 juta dina taun anu sami. Salaku jumlah supir légal tanpa mobil pribadi ningkat pisan, basa konsumén ageung pikeun pasar nyéwa mobil muncul, nyatet laporan éta.

Hatur nuhun kana kabijakan anu pikaresepeun sareng paningkatan konsumsi, paménta nyéwaan mobil nagara sacara ngembang pesat, saur laporan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment