24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta Israél Ngabobol Warta Warta Méwah wartos jelema trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Tilas Israél PM Netanyahu ngagaduhan agenda disumputkeun di Hawaii

Israel ngagampangkeun larangan coronavirus pikeun jalma anu ngagaduhan 'Vaksin Paspor'

Lanai, ogé katelah Pulo Nanas Hawaii, mangrupikeun tempat miliarder sareng selebriti anu dituju pikeun ngaraosan privasi sareng kamewahan. Daptar ieu kalebet pendiri Microsoft, Elton John, présidén, sareng seueur deui. Ayeuna, tilas Perdana Menteri ti Israél parantos katénjo di Lanai, tapi panginten aya langkung seueur carita - konspirasi?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Israél ngawartosan warga henteu angkat ka luar negeri, tapi tilas Perdana Menteri Israél sareng pamimpin oposisi ayeuna, Benjamin Netanyahu, ayeuna nuju liburan di Pulo Lanai di Hawaii.
  2. Pulo Lanai dipimilik ku Larry Elisson, miliarder Amérika Yahudi sareng boga perusahaan Internet Tech Oracle.
  3. Larry Elisson ogé saksi-jaksa dina sidang korupsi Benjamin Netanyahu di Israél.

“Abdi di Furang Usum Lanai, sareng tilas Perdana Menteri Benjamin Netanyahu ari di dieu, sareng rombongan pangawal Mossad, ”éta pesen anu dipasang ku tamu hotél dinten ayeuna.

Nalika tilas PM ngumbara, naha anjeun tiasa nganggap éta sok aya agenda anu disumputkeun? Kalayan mantan PM Israél kasawang di Pulo Lanai, naha agenda ieu milari pelangi Hawaii, atanapi panginten pendak sareng saksi penuntut anu sakuduna nyaksian pikeun jaksa dina sidang anu bakal dilakukeun ngalawan PM?

Dina dinten anu sami, maotna anu sanés sareng 763 tambahan inféksi COVID-19 kacatet di Amérika Serikat Amérika Serikat. Diitung ku pulau kaasup 469 kasus anyar di Oahu, 123 di Maui, 126 di Hawaii Hawaii, 26 di Kauai, 5 di Molokai, 3 di Lanai, sareng 11 warga Hawaii didiagnosa di luar nagara.

Tanggal 16 Agustus, pamimpin oposisi ayeuna di Israél katingali linggih dina troli bandara di bandara San Fransisco ngantosan kantong golfna. Tétéla, anjeunna dina perjalanan ti Tel Aviv ka pulau Lanai di Hawaii, sakumaha dilaporkeun ku The Times of Israel.

Ari di Opat Usum Lanai mah murah.

Suite penthouse di Four Seasons Hotel Lanai hargana US $ 21,000 per wengi, ngajantenkeun suite anu paling mahal di Hawaii. Pulo ieu ogé mangrupikeun 2 lapangan golf, kalebet Manele Golf Kursus. Dina 1994, ko-pendiri Microsoft Bill Gates nikah di liang 17 kursus éta.

Tilas PM negeskeun anjeunna sareng kulawargana mayar perjalanan ka Lanai di Hawaii, pulau anu dikenal janten host pikeun seueur jutawan sareng milyarder dina waktosna.

Numutkeun ka Times of Israel, menteri transportasi pakansi di Amérika Serikat sanaos pamaréntah henteu nolak ngalalana ka luar negeri.

Sanaos wabah catetan Delta tina COVID-19 ayeuna, Hawaii ngabagéakeun 20-30,000 tamu anyar unggal dinten. Pengunjung sapertos kitu sumping ti tempat tujuan Amérika Serikat sareng kedah nunjukkeun sertipikat vaksinasi CDC anu dikaluarkeun AS atanapi ngahasilkeun sertipikat uji PCR anu dikaluarkeun AS.

Maka, pangunjung seuseueurna wisatawan domestik atanapi warga anu balik.

Henteu jelas kumaha mantan PM éta tiasa ngalakukeun ieu upami ngalayang ka Hawaii tanpa perhentian di San Fransisco, sakumaha dilaporkeun dina média Israél.

Pulo Lanai mangrupikeun bagian tina County Maui sareng langkung ti 98% milik pribadi ku kapala Oracle Larry Ellison.

Wisata pulau pangleutikna anu tiasa didatangan di Hawaii, Lanai nawiskeun enticements ageung pikeun anu datang.

Pikeun tilas Perdana Menteri, éta panginten tiasa ngalakukeun langkung seueur - pasamoan sareng anu gaduh pulau sareng sobat Larry Ellison. Ellison ogé mangrupikeun saksi dina sidang korupsi anu penting pikeun ngalawan mantan PM.

Ngan 9 mil ti Maui, tapi jauh tina dunya, Lanai tiasa karaos sapertos 2 tempat. Kahiji anu kapendak di Resort mewah dimana pangunjung tiasa ngaraosan fasilitas kelas dunya sareng golf tingkat kajuaraan. Anu sanésna kapendak bouncing sapanjang jalan tukang ojeg di pulau dina kendaraan 4-roda-drive pikeun ngajajah harta karun luar jalan. Katenangan, petualangan, sareng karusiahan tiasa dipendakan dina salah sahiji tina 3 daérah Lanai.

Nalika COVID-19 pencét, Ellison ngaleungitkeun nyéwa bisnis di Lanai, sareng di 2018, anjeunna ngadegkeun perusahaan kasihatan Sensei, anu ngawas spa sareng rumah kaca anu nganggo tenaga surya.

Ellison mésér ampir 98 persén pulau di 2012 pikeun dilaporkeun US $ 300 juta; mésér na kaasup 87,000 (35,200 hektar) tina 90,000 hektar (36,400 hektar) pulau éta.

Lanai, anu tempatna sakitar 3,200 warga, mangrupikeun pulau anu pangageungna di Hawaii sareng mangrupikeun pantai anu tenang, rupa bumi anu kasar, resor mewah sareng cita-cita kelestarian Ellison, anu anjeunna jalankeun ngalangkungan perusahaan pangembangan anu disebut Pulama Lanai.

Pulo seluas 141 km-pasagi (365 km km), anu 8 mil (13km) ti basisir Maui, gaduh lampu isyarat nol sareng sababaraha jalan aspal, numutkeun Forbes. Dibandingkeun sareng kapuloan Hawaii anu sanés, Lanai kapencil - tapi Ellison ngagaduhan rencana pikeun ngarobah éta. Anjeunna hoyong ngajantenkeun Lanai janten tujuan wisata.

Ayeuna, pulau ieu mangrupikeun 2 Hotel Four Seasons sareng sajumlah pilihan akomodasi tipe B & B leutik.

Di Israél, Netanyahu diadili pikeun tuduhan panipuan sareng ngalanggar kapercayaan kana 3 kasus anu misah, ogé nyogok salah sahiji. Anjeunna nolak kalakuan salah.

Ellison mangrupikeun salah sahiji tina sababaraha ratus saksi gugatan dina sidang korupsi Netanyahu.

Nami na dikabarkan sumping dina 2 kasus sareng laporan taun kamari nyarios yén anjeunna ngalobi sareng ngayakinkeun mogul Israél Arnon Milchan pikeun lungsur pengacara na janten Netanyahu tiasa nyewa anjeunna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Innuendos, salah éja, tuduhan anu teu acan kabuktosan. Euweuh tulisan dina Ellison (sanés Elisson)
    aya di Pulo Jawa, pendak sareng Netanyahu atanapi bahkan nyusun tempatna sareng staf Ellison.
    Bias panulis jelas katingali. Ngalaporkeun henteu valid atanapi terhormat!