24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Hurricane Henry dina tabrakan Kursus sareng New York

Hurricane Henri tetep dina jalur pikeun New York mimiti Minggu. Hujan anu saacanna parantos nyababkeun banjir ageung di Big Apple Sabtu wengi. Lalu lintas subway sareng jalan datang tetep nangtung.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hurricane Henri mimiti gerak dina Minggu Minggu ka Wétan-Wétan,
  • Hujan ageung parantos nyerang seueur daérah, ngawujud banjir parah.
  • Diantisipasi daratan Henri di Long Island, New York atanapi kidul New England telat dinten Minggu énjing atanapi mimiti soré diperkirakeun ngalegaan ka seueur daérah sakurilingna.

Dinten Minggu enjing tabuh 5.30 enjing Est, Henri kirang langkung 120 mil kidul-kidul-wétaneun Montauk Point, New York, kalayan 75 mph tahan angin, Pusat Topan Nasional (NHC) nyatakeun. Éta ngalih ka kalér sakitar 18 mph.

Peringatan badai pangaruh pikeun seueur pantai Long Island sapanjang sareng bagéan Connecticut sareng Massachusetts sareng Block Island.

Kombinasi peringatan gelombang badai sareng jam tangan aya di tempat anu seueur di Long Island sareng basisir Massachusetts.

Peringatan Gelombang Badai berlaku pikeun ... * Pesisir Kidul Pulo Panjang ti Pantai Mastic dugi ka Montauk Point New York * Pulo kalér Long Island ti Montauk Point dugi ka Flushing New York * Flushing New York dugi ka Chatham Massachusetts * Nantucket, Kebon Anggur Martha , sareng Block Island A Storm Surge Watch aya pangaruhna pikeun ... * East Rockaway Inlet ka Mastic New York * Kalér Chatham Massachusetts dugi ka Sagamore Beach Massachusetts * Cape Cod Bay Peringatan Hurricane berlaku pikeun ... * Pesisir kidul Long Island ti Fire Island Inlet dugi ka Montauk Point * Basisir kalér Long Island ti Port Jefferson Harbour dugi ka Montauk Point * New Haven Connecticut di beulah kulon Westport Massachusetts * Block Island Peringatan Badai Tropis anu berlaku pikeun ... * Port Jefferson Harbour ka kuloneun New Haven Connecticut * Basisir kidul Pulo Long ti kuloneun Fire Island Inlet dugi ka East Rockaway Inlet * Westport Massachusetts dugi ka Chatham Massachusetts, kalebet Taman Anggur Martha sareng Nantucket * Basisir New York sareng New J ersey kuloneun East Rockaway Inlet dugi ka Manasquan Inlet, kalebet New York City Peringatan Gelombang Badai hartosna aya bahaya kabanjiran anu ngancam kahirupan, tina naékna cai anu ngalir ka daratan ti basisir. Pikeun gambaran daérah anu aya résiko, mangga tingali Nasional Cuaca Storm Surge Watch / Warning Graphic, sayogi di hurricanes.gov. Ieu kaayaan anu ngancam kahirupan. Jalma anu aya di daérah ieu kedah nyandak sagala tindakan anu diperlukeun pikeun mayungan kahirupan sareng harta benda tina naékna cai sareng kamungkinan kaayaan bahaya anu sanés. Gancang nuturkeun évakuasi sareng pitunjuk sanés ti pejabat lokal. Perhatosan Topan hartosna kaayaan badai diperkirakeun aya dina area peringatan. Peringatan Badai Tropis hartosna kaayaan badai tropis diperkirakeun aya di daérah peringatan. A Storm Surge Watch hartosna aya kamungkinan kabanjiran anu ngancam nyawa, tina naékna cai anu ngalir ka daratan ti basisir. Pikeun gambaran daérah anu aya résiko, mangga tingali Nasional Cuaca Storm Surge Watch / Warning Graphic, sayogi di hurricanes.gov. Kapentingan anu sanés di belah wétan-kalér AS kedah ngawas kamajuan Henri. Kanggo inpormasi badai khusus pikeun daérah anjeun, kalebet kamungkinan arloji darat sareng peringatan, punten ngawaskeun produk anu dikaluarkeun ku kantor perkiraan National Weather Service lokal anjeun.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment