24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Perjalanan Usaha wartos Warta Breaking Thailand kandaraan News Kawat Wisata

Samui ka Phuket ayeuna deui di Bangkok Airways

ATR 600 Bangkok Airwars

Bangkok Airways Public Company Limited mangrupikeun maskapai régional anu dumuk di Bangkok, Thailand. Éta ngoperasikeun jasa anu dijadwalkeun ka tujuan di Thailand, Kamboja, Cina, Hong Kong, India, Laos, Malaysia, Maladéwa, Myanmar, Singapura, sareng Vietnam. Basis utama na nyaéta Bandara Suvarnabhumi

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Bangkok Airways ngumumkeun dilumangsungkeun Samui - Phuket (vv) 
  2. Mimitian ti 25 Agustus 2021 saterusna, Bangkok Airways Public Company Limited bakal neraskeun jasa langsung na antara Samui sareng Phuket
  3. Bangkok Airways neraskeun jasa ieu pikeun mempermudah panumpang ogé ngadukung proyék pembukaan deui Thailand anu Phuket Sandbox sareng Samui Plus Model. 

Jasa dilanjutkeun antara Samui sareng Phuket bakal dioperasikeun ku pesawat ATR72-600, dimimitian ku tilu penerbangan per minggu (Senén, Rebo, sareng Jumaah). Hiber kaluar PG253 angkat bandara Samui jam 11.25hrs. sareng dugi ka bandara Phuket jam 12.25hrs. Hiber asup PG254 angkat bandara Phuket jam 13.00 jam. sareng dugi ka bandara Samui jam 14.00rs. 

Panumpang anu angkat ka sareng ti dua kota diperyogikeun nampilkeun sertipikat médis sareng hasil laboratorium nunjukkeun yén COVID-19 henteu dideteksi (dilakukeun ku téhnik RT-PCR sareng dikaluarkeun henteu langkung ti 72 jam sateuacan ngumbara) sareng buktina vaksinasi.

Salaku tambahan, panumpang ogé diwajibkeun leres-leres nuturkeun pedoman anu dikaluarkeun ku kantor propinsi Phuket sareng kantor propinsi Surat Thani, langkung seueur inpormasi ngeunaan sarat tiasa dipariksa https://www.gophuget.com jeung https://healthpass.smartsamui.com

Sumawona, maskapai kedah ngalegaan gantung samentawis jasa tuang-hiber sareng panutupan samentawis ruang tunggu panumpangna dugi ka aya béwara salajengna. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment