24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Australia Berita Pamaréntah wartos piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

3190 Padamelan tropis Queensland Kalér bakal leungit

Ken chapman
Ken Chapman

Hubungan sareng alam di tempat anu sanés di tempat anu sanés - ditutupan ku karang sareng dibungkus ku leuweung hujan, wilujeng sumping anu paling haneut di dunya ngantosan anjeun.
Ieu pesen dina halaman wéb Board Pariwisata Tropical North Queensland, ngamajukeun Karang Raya Terhebat sareng Cairns anu kawéntar di Australia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pakaryan wisata 3,150 Tropical North Northland di Australia bakal leungit ku Natal nyusutan tanaga pariwisata dugi ka satengah ukuranana sateuacan-pandemi, numutkeun kana panilitian anyar ti Pariwisata sareng Forum Angkutan (TTF).
  2. Chief Executive Officer Pariwisata Tropical North Queensland (TTNQ) Mark Olsen nyatakeun pariwisata parantos padamel 15,750 staf lengkep sareng paruh waktos sareng, kalayan nyéépkeun wisata henteu langsung, ngadukung total 25,500 padamelan sateuacan pandemi di daérah Cairns.
  3. Ku Juli 2021, kami parantos kaleungitan 3,600 staf permanén, bahkan kalayan dukungan JobKeeper sareng pasar domestik anu balik, "saur Mr Olsen.

"Daérah éta ngagedékeun tanaga gawé na sapanjang ranté pasokan siap pikeun usum salju anu sibuk, tapi ayeuna ieu pangiringan énggal, kalebet langkung ti 200 ti industri pariwisata, anu parantos latihan mangbulan-bulan diwartosan milarian padamelan anu sanés.

"Pamaréntah kedah ngartos kumaha pangaruhna kana komunitas urang dimana hiji tina lima padamelan gumantung kana pariwisata."

Pupuhu TTNQ Ken Chapman nyatakeun dukungan panghasilan diperyogikeun pikeun staf pariwisata anu kaleungitan mata pencaharianna ayeuna.

Dangukeun diskusi ti Northlandland

"Karyawan anu ngandeg sareng kaleungitan jam damel kumargi lockdowns di daérahna tiasa kéngingkeun $ 750 per minggu pembayaran pangrojong penghasilan bencana Covid ti Centrelink," saur anjeunna.

"Tapi karyawan pariwisata turun kusabab lockdowns di tempat sanés di nagara éta nyababkeun bisnis dununganana dikonci tina basis pelangganna moal nampi dukungan panghasilan.

"Ieu mangrupikeun tragedi manusa kusabab kabijakan Pamaréntah."

CEO Cairns Chamber of Commerce Patricia O'Neill nyarioskeun karugian padamelan diraoskeun di sadaya industri, khususna ritel anu ngalaman turunna 61% padamelan ti saprak taun finansial sateuacanna.

CEO Advance Cairns Paul Sparshott nyatakeun kamampuan ékonomi régional pulih bakal berkurang pisan upami staf terampil kaleungitan sektor pariwisata sareng silaturahmi.

"Bakal aya ramalan anu jauh. Nalika pasar pariwisata dipangaruhan parah maka ngalir ka industri sanés anu mangaruhan kana ékonomi régional, "saurna.

Ceuk Pak Olsen Tropis Northlandland is sareng bakal tetep, salah sahiji daérah anu paling kapangaruhan di Australia, sareng pandangan pikeun industri pariwisata surem.

"Tanpa palanggan, usaha henteu ngagaduhan omzet pikeun ngajaga staf anu terampil pisan, anu antawisna parantos nampi latihan taun-taun di daérah khusus pikeun janten jurig, divemasters, sareng jumpmasters anu nyayogikeun pangalaman wisata khas daérah.

"Daérah urang ngan ukur 27 dinten lempeng tanpa pangaruh tina konci dina pasar domestik konci dina 18 bulan ka pengker.

"Mangsa éta dina Méi mangrupikeun lokasi paling rame di Cairns sareng Great Barrier Reef ti saprak pandemi sabab kami tujuan régional anu paling Googled pikeun wisatawan di Australia.

"Nanging, panghentian / ngamimitian pangaruh lockdowns kidul nutup tujuanna kaluar tina pasar konci sesah pikeun usaha dikokolakeun, khususna sareng tingkat staffing.

"Kami dina minggu ka genep pangunjung bébas-ragrag sareng langkung ti 15 juta urang Australi dina kuncian.

"Kaseueuran bisnis ngajalankeun kirang ti 5% tina pendapatan normalna, sareng pesenan payun kalem ku hotél dugi ka padumukan 15-25% sareng langkung ti $ 20 juta dina acara anu ditunda pikeun bulan Juli sareng Agustus.

"Kami gaduh parahu badé kaluar ngan genep panumpang and opat awak sareng kaseueuran tempat dina jam dagang terbatas, sedengkeun anu sanés parantos lebet hibernasi.

"Konsumén parantos kaleungitan kapercayaan kana mesen interstate perjalanan sareng jauh ti bumi, sareng ampir 60% wisatawan Australia sigana moal nyebrang wates Nagara na numutkeun data anyar ti Déwan Industri Pariwisata Queensland (QTIC)."

"Kalayan satengah perjalanan domestik kami datang ti antarantara sateuacan lockdown, panutupanana wates bakal teraskeun pangaruh dramatis di daérah urang.

"Kalayan liburan sakola caket, kagiatan kampanye pamasaran TTNQ di Séptémber sareng Oktober bakal ngandelkeun pisan ka mitra agén perjalanan pikeun nyobaan masihan konsumén kapercayaan pikeun buku terang yén parobihan bakal tetep kajantenan.

"Data ti agénsi perjalanan ritel nunjukkeun yén Cairns tetep tujuan wisata anu kalolobaan anu paling dipilarian sareng kagenep paling seueur salami opat minggu ka pengker, tapi kami ngajalankeun kirang ti 25% pamilarian sareng 55% pemesanan ti tempat kami sateuacanna Covid."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment