24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Dénmark Breaking News wartos Norwegia Ngabobol Warta Ngawangun deui Swédia Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

SAS Daptar kota tujuan domestik sareng internasional anu énggal

Scandinavian Airlines System (SAS) didirikeun taun 1946 ngalangkungan perjanjian konsorsium antara tilu maskapai Skandinavia — Det Danske Luftfartselskab, maskapai Denmark; Den Norske Luftfartselskap, maskapai udara Norwegia; sareng Svensk Interkontinental Lufttrafik AB, maskapai Swédia.
Dinten SAS tetep kuat sareng dina tren ékspansi sanaos pandemi COVID-19 nangtang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. SAS nambahan tanjeunna penerbangan ti kota Skandinavia utamina Stockholm, Kopenhagen, Oslo, sareng Bergen ka tujuan penting dina jaringan na pikeun ningkatkeun konéktipitas pikeun palancong.
  2. SAS ayeuna bakal ngalayanan sadayana tujuan domestik di Norwégia sareng Swédia nalika rute Arlanda-Sundsvall dibuka deui dina bulan Séptember.
  3. Jumlah penerbangan dina SAS ka tujuan penting pikeun panumpang maskapai di Éropa bakal ningkat. 

Kapentingan anu ningkat dina perjalanan akhir minggu sareng istirahat kota ka kota-kota Éropa ngajantenkeun SAS neraskeun rute-na ka Amsterdam, Dublin, Florence, Krakow, sareng Prague. Aya ogé paningkatan jumlah penerbangan ka tujuan Mediterania anu langkung haneut di Éropa beulah kidul sareng Kapuloan Canary pikeun minuhan paménta anu ningkat tina wisatawan. 

SAS bakal ngalayang langkung seueur rute langsung ti ibukota Skandinavia ka sababaraha tujuan Amérika Serikat ti Séptémber sareng teras ogé bakal aya di Asia dina rute ti Kopenhagen ka Tokyo sareng Shanghai. 

SAS terus mawa pesawat anu énggal sareng éfisién bahan bakar sareng ngagaduhan salah sahiji armada paling modéren di Éropa. Pesawat anyarna ngagaduhan konsumsi bahan bakar langkung handap 15-30%, dibandingkeun sareng pesawat anu aranjeunna ngagantikeun. Pesawat canggih anu canggih bakal masihan palanggan SAS cara perjalanan anu langkung pikaresepeun, nyaman, sareng sustainable. 

SAS nyambungkeun Skandinavia sareng dunya anu ngaladénan tujuan-tujuan ieu:

StockholmkopenhagenOsloBergen
GothenburgAalborgAltaAlicante
KalmarAarhusAalborgkopenhagen
KirunaKapuloan FaroeAarhusOslo
LuleåBergenBardufossStavanger
MalmöGothenburgBergenStockholm
Nyambungkeun deuiOsloBillundTrondheim
SkellefteåStavangerBodoLesund
SundsvallStockholmkopenhagen
UmeåTrondheimHarstad / NarvikKristiansand
VisbyAberdeenHaugesundAlicante
NgelholmAlicanteKirkenesOslo
ÖstersundAmsterdamKristiansand
AlicanteAthenaLakselvStavanger
AmsterdamBarcelonaLongyearbyenAberdeen
AthenaBerlinMoldeAlicante
BarcelonaBolognaStavangerBergen
BergenBostonStockholmkopenhagen
BerlinBrusselTromsøOslo
BillundChaniaTrondheimTrondheim
BrusselChicagoLesundLesund
kopenhagenDublinAlicante
DublinDüsseldorfAmsterdamTrondheim
DüsseldorfFaroAthenaAlicante
EdinburghFlorenceBarcelonaBergen
FaroFrankfurtBerlinBodo
FrankfurtGazipasaBrusselkopenhagen
GazipasaGdanskChaniaOslo
HelsinkiJenéwaDublinStockholm
KrakowHamburgDüsseldorfTromsø
LarnacaHelsinkiFaroLesund
Las PalmasKrakowFrankfurt
LisbonLarnacaGazipasa
LondonLas PalmasGdansk
MalangLondonKyiv
MaltaLos AngelesLas Palmas
ManchesterMalangLondon
RajanaManchesterMalang
MilanRajanaManchester
NapélMilanRajana
New YorkMunichMilan
AlusNapélNew York
OsloNew YorkAlus
Palma de MallorcaAlusPalma de Mallorca
ParisPalma de MallorcaParis
IrahaParisReykjavik
RomaReykjavikRoma
BeulahRomaBeulah
TallinnSan Francisco

TenerifeShanghai

ThessalonikiBeulah

TrondheimTenerife

VilniusTokyo


Venice

GothenburgVilnius

AlicanteWarsawa

kopenhagenWashington DC

FaroZurich

Las Palmas


Malang
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment