24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui Warta Breaking Afrika Kidul piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Émirat lanceuk anyar anu séhat di Afrika Kidul disebut Cemair

Cemair di Afrika Kidul ayeuna ngagaduhan lanceuk séhat anu ageung di Dubai: Emirates Airlines

Cemair (5Z) anu berbasis di Afrika Kidul ngoperasikeun penerbangan panumpang domestik sareng internasional, ogé penerbangan piagam. Kantor pusat sareng hub maskapai na aya di Johannesburg ATAWA Bandara Internasional Tambo (JNB). Tujuan penerbangan kalebet Bandara Bram Fischer (BFN) Bloemfontein, Bandara Internasional Cape Town (CPT), Bandara Margate (MGH), Bandara Sishen (SIS) sareng Bandara Plettenberg Bay (PBZ). Armada maskapai diwangun ku 20 pesawat, kalebet pesawat Bombardier CRJ-100, Bombardier Dash 8 sareng pesawat Beechcraft 1900D. Pesawat dikonfigurasi kalayan sadayana tempat diuk Kelas Ékonomi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Émirat Airlines nyauran éta pikeun ngadukung jalanna operasi saatos naekeun jasa panumpangna ka Afrika Kidul. Émirat parantos nandatanganan perjanjian antar hubungan sareng Cemair anu muka sambungan kana genep tujuan deui di Afrika Kidul ngalangkungan gerbang maskapai di Johannesburg sareng Cape Town.
  • Kemitraan antara Émirat sareng Cemair ogé kalebet sababaraha titik luang anu éksklusif dilayanan ku Cemair.
  • Ieu mangrupikeun kamitraan munggaran antara duanana maskapai sareng kemitraan maskapai kaopat Émirat di Afrika Kidul.

Kusabab Emirates neraskeun hiber deui ti Dubai ka Johannesburg dina Séptémber, susunan antara Émirat sareng Cemair kalebet genah tina itineraries tikét tunggal kalayan saterasna booking sareng mindahkeun koper ti Johannesburg sareng Cape Town ka Bloemfontein, Kimberley, Margate, Durban, Hoedspruit, Plettenberg Bay, George, sareng Sishen.

Adnan Kazim, Chief Officer Komérsial, Émirat maskapai nyarios: "Kami bangga tiasa pasangan sareng Cemair sareng ngamimitian perjanjian antara kami. Tautan Cemair anu anyar nyayogikeun palanggan pikeun langkung seueur kamungkinan pikeun ngumbara kalayan lancar ngalangkungan seueur titik luang anu pang populerna di Afrika Kidul, salaku tambahan pikeun manpaat konéktipitas kana poin Cemair anu sacara eksklusif dilayanan Margate sareng Plettenberg Bay.

Nyambungkeun jaringan kami nguatkeun komitmen pikeun nawiskeun palanggan pikeun langkung seueur kasempetan perjalanan, khusus pikeun anu hoyong ngalaman karesep anu aya di Afrika Kidul, ogé palancong anu ngarencanakeun perjalanan anyar. Kami ngarepkeun damel babarengan sareng nguatkeun hubungan urang. "

Miles van der Molen, Chief Executive Officer of CemAir nyarios: "Kami resep pisan pasangan sareng maskapai Émirat, nami anu sinonim sareng kualitas sareng kaanggunan. Perjanjian antar kami nyayogikeun konsumén pikeun genah sareng tabungan sabab ayeuna tiasa lancar nyambung tina penerbangan kami ka jaringan global anu lega tina maskapai ikon ieu. "

Nalika urang neraskeun ékspansi kami salami periode pamulihan pasca-Covid kami sadar yén ayeuna langkung ti kantos kamitraan mangrupikeun konci pikeun kasuksesan urang. Gawe sareng pamimpin pasar sapertos maskapai Émirat mangrupikeun demonstrasi salajengna ngeunaan komitmen urang ka konsumén pikeun nyayogikeun jasa sareng nilai anu pangsaéna. "

Pelanggan tiasa mesen perjalananna di emirates.com, kantor penjualan Émirat, sareng agénsi perjalanan.

Émirat naekeun operasina ka / ti Afrika Kidul awal bulan ieu sareng ayeuna ngoperasikeun 14 penerbangan saminggu ka Afrika Kidul ngalangkungan gerbang na Johannesburg, Cape Town, sareng Durban. Maskapai éta terus ngamankeun jaringan global na, nyambungkeun konsumén ka sareng liwat Dubai ka langkung ti 120 tujuan.

Maskapai ieu parantos ngalegaan tapak suku na ngalangkungan Afrika Kidul sareng Kidul ngalangkungan pengayaan hubungan antargolér sareng codeshare na sareng South Africa Airways, Airlink, Cemair sareng Flysafair, nyetir langkung seueur pilihan konéktipitas anu nyayogikeun kauntungan anu langkung ageung pikeun palanggan na, nalika ngadukung pamulihan perjalanan sareng industri pariwisata.

CemAir Ltd. nyaéta maskapai milik swasta anu beroperasi di Afrika Kidul anu ngalayanan tujuan wisata anu populér sareng kota-kota bisnis penting, ogé nyéwa pesawat ka maskapai sanés di Afrika sareng Wétan Tengah. Maskapai ieu dumasarkeun di Johannesburg

Cuthbert Ncube, Pupuhu Pariwisata Afrika Board ngabagéakeun kemitraan énggal antara Émirat anu berbasis di Dubai sareng CemAir anu berbasis di Afrika Kidul

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment