24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah wartos kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Seuneu: Seuneu ageung pecah di Bandara Kabul

Seuneu: Seuneu ageung pecah di Bandara Kabul
Seuneu: Seuneu ageung pecah di Bandara Kabul
Ditulis ku Harry Johnson

Saeutik dipikanyaho ngeunaan parahna seuneu atanapi asal usulna, tapi pidéo anu dipasang dina média sosial nunjukkeun asap haseup haseup naék ti bandara, anu parantos janten titik pusat usaha évakuasi Amérika Serikat sareng saminggu kamari.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Seuneu dilaporkeun di Bandara Internasional Hamid Karzai.
  • Héjo ageung haseup naék ngalangkungan bandara.
  • Kaayaan kaamanan di bandara tetep rapuh.

Seuneu masif tétéla bitu di Bandara Internasional Hamid Karzai Kabul di Afghanistan, di tengah évakuasi anu kacau ku rébuan jalma anu putus asa kaluar ti nagara éta.

Seuneu: Seuneu ageung pecah di Bandara Kabul

Berita ngeunaan seuneu nyebarkeun dinten Senén sonten waktos lokal. Saeutik dipikanyaho ngeunaan parahna seuneu atanapi asal usulna, tapi pidéo anu dipasang dina média sosial nunjukkeun asap haseup haseup naék ti bandara, anu parantos janten titik pusat usaha évakuasi Amérika Serikat sareng saminggu kamari.

Kaayaan kaamanan di bandara tetep rapuh, kalayan pasukan AS sareng pasukan sekutu damel ngévakuasi rébuan warga sipil nyalira sareng pangungsi Afghanistan ti Kabul. Jam sateuacan kabakaran, pasukan AS sareng Jérman nempuh perang nganggo panyerang anu teu dikenal, dina pertukaran seuneu anu nyababkeun saurang prajurit Afghanistan maot. Sahenteuna 20 urang maot di bandara salami saminggu katukang, saur pejabat NATO.

Teu jelas dina waktos nyerat naha kahuruan mangaruhan kana penerbangan ka sareng ti bandara. Penerbangan anu angkat ti bandara teu lirén-lirén dina akhir minggu, sareng administrasi Biden ngaku parantos ngévakuasi sakitar 11,000 jalma dina 36 jam. Nanging, rébuan deui tetep di Kabul, sareng kamungkinan Amérika Serikat sareng sekutu na nohonan tenggat waktos 31 Agustus pikeun ditarikna total ayeuna janten patarosan.

Taliban, anu nyita kakuatan di Apganistan ngan langkung saminggu katukang, parantos ngingetkeun "akibat" upami tenggat waktosna henteu kacumponan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment