24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pegat Kazakhstan wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Penerbangan langsung ti Nur-Sultan ka London Heathrow dilanjutkeun dina Air Astana

Penerbangan langsung ti Nur-Sultan ka London Heathrow dilanjutkeun dina Air Astana
Penerbangan langsung ti Nur-Sultan ka London Heathrow dilanjutkeun dina Air Astana
Ditulis ku Harry Johnson

Penerbangan bakal dioperasikeun ku pesawat Airbus A321LR pangénggalna, kalayan waktos hiberna 7 jam 15 menit kaluar ka London sareng 6 jam 30 menit balik deui ka Nur-Sultan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Air Astana neraskeun penerbangan ti Kazakhstan ka Inggris.
  • Air Astana ngoperasikeun Airbus A321LR dina rute London.
  • Rute London bakal dijalankeun nalika dinten Sabtu sareng Rebo.

Air Astana neraskeun penerbangan langsung ti ibukota Kazakhstan, Nur-Sultan ka London Heathrow tanggal 18 Séptémber 2021, mimitina sareng dua frekuensi per minggu dina dinten Sabtu sareng Rebo.

Penerbangan bakal dioperasikeun ku pesawat Airbus A321LR pangénggalna, kalayan waktos hiberna 7 jam 15 menit kaluar ka London sareng 6 jam 30 menit balik deui ka Nur-Sultan.

Panumpang anu angkat ka Kazakhstan diperyogikeun nampilkeun tés négatip COVID-19 anu dilaksanakeun 72 jam sateuacan lebet ka nagara éta. 

Hawa Astana nyaéta pamawa bendera Kazakhstan, dumasarkeun di Almaty. Éta ngoperasikeun jasa dijadwalkeun, domestik sareng internasional dina 64 rute ti hub utami na, Bandara Internasional Almaty, sareng ti hub sekundérna, Bandara Internasional Nursultan Nazarbayev.

Bandara Internasional Nursultan Nazarbayev mangrupikeun bandara internasional di Wilayah Akmola, Kazakhstan. Éta bandara internasional primér anu ngalayanan Nur-Sultan, ibukota Kazakhstan.

Bandara Heathrow, asalna disebut Bandara London dugi ka 1966 sareng ayeuna katelah London Heathrow, mangrupikeun bandara internasional utama di London, Inggris. Éta mangrupikeun salah sahiji genep bandara internasional anu ngalayanan wilayah London. Fasilitas bandara dipiboga sareng dioperasikeun ku Heathrow Airport Holdings.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment