24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Hak Asasi manusa wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

33% urang Amérika anu henteu divaksinasi nyarios yén aranjeunna moal pernah divaksinasi

33% urang Amérika anu henteu divaksinasi nyarios yén aranjeunna moal pernah divaksinasi
33% urang Amérika anu henteu divaksinasi nyarios yén aranjeunna moal pernah divaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

Jalma-jalma di Inggris dua kali kamungkinan divaksinasi sapertos urang Amérika Serikat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Urang Amerika dua kali sigana moal nampi jab tunggal anu tara di Inggrisna.
  • 39% urang Amerika moal divaksinasi sabab 'henteu percanten ka pamaréntah'.
  • Pamaréntah Amérika Serikat ngagaduhan perjalanan anu serius pikeun ngayakinkeun urang Amerika supaya divaksinasi.

Data sareng papanggihan tina survey panganyarna ngeunaan keraguan vaksin di Amérika Serikat sareng Inggris dileupaskeun dinten ayeuna, ngungkabkeun yén pamaréntah AS ngagaduhan perjalanan anu serius dina ngayakinkeun wargana ngeunaan pentingna divaksinasi.

33% urang Amérika anu henteu divaksinasi nyarios yén aranjeunna moal pernah divaksinasi

Survei dilakukeun ti 5 Agustus 2021 dugi ka 17 Agustus 2021 sareng polling sakitar 5,000 pamilon di Amérika Serikat sareng 1,000 pamilon di Inggris. Data dikumpulkeun nganggo pendekatan novél pikeun mayar pangguna telepon pinter salaku padamel "manggung" pikeun partisipasiana sareng ngahasilkeun réspon anu rébuan rébuan dugi ka ayeuna kalayan langkung sumping.

Hasilna ngungkabkeun bédana penting diantara populasi anu henteu divaksinasi di Amérika Serikat sareng Inggris sareng nunjukkeun tingkat résistansi anu béda-béda pikeun vaksinasi. Survei ogé nyorot kamungkinan bukaan anu tiasa dianggo pikeun ngarayu anu teu divaksinasi janten divaksinasi.

Ieu sababaraha pamanggihan anu paling relevan tina survey:

  • Urang Amerika dua kali sigana henteu nampi dosis tunggal vaksin COVID-19 (45%) tibatan réncang Inggrisna (23%).
  • 33% warga Amérika anu henteu divaksinasi sareng 23% warga Inggris anu henteu divaksinasi nyarios yén aranjeunna moal pernah divaksinasi.
  • Ti jalma-jalma anu ayeuna henteu divaksinasi, 39% urang Amerika sareng 33% pamilon Inggris nyarios yén aranjeunna moal divaksinasi sabab henteu percanten ka pamaréntah.
  • Ti jalma-jalma anu ayeuna henteu divaksinasi, 46% pamilon Inggris nyarios yén aranjeunna bakal divaksinasi upami aya langkung buktina vaksinna tiasa dianggo dibandingkeun ngan ukur 21% urang Amérika anu henteu divaksinasi.
  • Ngan 7% pamilon Amérika anu henteu divaksinasi nyarios yén aranjeunna henteu divaksinasi kusabab teu nyangka COVID mangrupikeun bahaya anu nyata, tapi 33% pamilon UK anu henteu divaksinasi nyatakeun yén alesanna.

Timuan ieu nunjukkeun yén pejabat kaséhatan publik di Amérika Serikat sareng Inggris nyanghareupan tantangan unik dina ngayakinkeun populasi masing-masing anu henteu divaksinasi pikeun kéngingkeun Covid-19 vaksin. Kalayan 69% penduduk UK anu henteu divaksinasi daék divaksinasi upami aranjeunna nampi langkung seueur inpormasi ngeunaan tés, kaamanan, atanapi kamampuan (dibandingkeun ngan ukur 49% warga Amérika anu henteu divaksinasi), jalur payun pikeun pembuat kebijakan Inggris katingalina langkung lugas. Anggota politik AS, di sisi anu sanésna, kedah bersaing sareng bagéan langkung seueur tina penduduk anu nyatakeun yén aranjeunna moal pernah divaksinasi sareng moal ngalakukeun éta kusabab aranjeunna henteu percanten ka pamaréntah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment