24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Warta Brebes Barbados Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Pariwisata Barbados rebounds kalayan catetan datangna Juli

Pariwisata Barbados rebounds kalayan catetan datangna Juli
Pariwisata Barbados rebounds kalayan catetan datangna Juli
Ditulis ku Harry Johnson

Barbados parantos, sareng teras-terasan nahan badai COVID-19 ieu, tapi sanaos jaman ieu sesah pikeun industri, BTMI resep pisan ningali sprouts tina pertumbuhan positip anu anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 10,000 panumpang maskapai sumping ka Barbados.
  • Industri pariwisata Barbados nyatakeun tonggak wisata utama dina bulan Juli.
  • Pariwisata Barbados ningali giliran positip pikeun industri sateuacan usum salju 2021/2022.

Barbados nyatet langkung ti 10,000 kadatangan panumpang udara saatos sasih diantos pisan ku pandemi global. Kahiji kalina ti saprak Désémber 2020, industri pariwisata lokal parantos nyatet tonggak wisata utama kalayan statistik pangénggalna ti Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI) nunjukkeun giliran positif pikeun industri payun usum salju 2021/2022.

Salami periode Juli 2021, sakitar 10,819 tamu ngumbara Barbados. Total ieu mangrupikeun paningkatan anu signifikan tina 6,745 pengunjung nalika dibandingkeun sareng periode saluyu Juli 2020.

Amérika Serikat (AS) kaluar nalika aranjeunna motong pangsa pasar 43.3%, sedengkeun Inggris (Inggris) nyumbang 34.4% usaha kalayan 3,722 kadatangan pikeun periode ngalaporkeun. Ieu kajantenan saatos Barbados dilebetkeun kana daptar awas UK COVID-19 Héjo. Barbados untung pisan ditempatkeun dina daptar ieu pikeun kadua kalina ti saprak mimiti pandemi COVID-19.

Pikeun période anu sami, angka kadatangan Karibia nangtung dina 1,391 sareng 390 kadatangan ti Kanada. Ieu ngagambarkeun paningkatan kadatangan ti kadua pasar taun ka taun.

CEO samentawis éta Barbados Pariwisata Marketing Inc. (BTMI) , Craig Hinds, ngajelaskeun prestasi salaku léngkah ka arah anu leres saatos usaha teu upaya, dina sareng di luar lokasi, ngawangun deui produk pariwisata.

Anjeunna nyatakeun yén "Barbados parantos, sareng terus ngalaman badai COVID-19 ieu, tapi sanaos jaman ieu sesah pikeun industri, BTMI resep pisan ningali sprouts tina pertumbuhan positip anu anyar. Tumuwuhna ieu mangrupikeun hasil langsung tina usaha penjualan sareng pamasaran anu hadé di pasar luar negeri urang ngalangkungan kampanye sapertos promosi "Sweet Summer Savings", ogé ngajaga hubungan anu kuat sareng maskapai, pesiar sareng mitra wisata kami. "

Dina Juli, BTMI ngagabung sareng Sendal Resort nalika aranjeunna nyandak lima belas stasiun radio Amérika Serikat ti sabelas kota ka Barbados pikeun masihan kasempetan pikeun pendengar kéngingkeun liburan opat dinten / tilu wengi ka Sandals Resort di Barbados. Stasiun radio disiarkeun langsung ti Sendal Royal Barbados sareng kalebet pejabat pariwisata anu dipimpin ku Sén. Hon. Lisa Cummins, Menteri Pariwisata sareng Angkutan Internasional. Promosi, anu ogé dirojong ku American Airlines, ngahontal langkung 4,000,000+ pendengar. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Pariwisata Tim Barbados anu parantos dikerjakeun kalayan saé pikeun karya anu saé. kolaborasi, koordinasi sareng kerjasama ogé ngajaga hubungan anu kuat sareng sadaya mitra wisata badé janten konci dina ngamajukeun tujuan pariwisata pasca pandemi koval-19.