Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata Seychelles nganjang ka tempat alit La Digue

Seychelles La Digue

Balik deui kana akar na, Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata, Mr. Sylvestre Radegonde, dirina urang Diguois, balayar ka pulau La Digue, nganuhunkeun ka perusahaan-perusahaan leutik dina usaha anu teras-terasan na supados kenal sareng mitra pariwisata lokal sareng produkna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Proprietor di La Digue sapuk sapuk yén Pulo Jawa bakal hirup deui nalika pangunjung lalaunan balik.
  2. Menteri Radegonde nekenkeun pentingna ngawétkeun La Digue sareng cara hirupna.
  3. Sekretaris Utama pikeun Pariwisata Ny Sherin Francis nyatakeun yén sababaraha lembaga leutik ieu ngagaduhan standar anu sami sareng hotél anu langkung ageung.

Dibaturan ku Sekretaris Utama Pariwisata Ny Sherin Francis, Menteri Radegonde ngamimitian perjalanan di La Digue dinten Kemis, 19 Agustus 2021, di Lakaz Safran. Ieu dituturkeun ku La Digue Self Catering Apartemen, Chez Marston, Domaine Les Rochers, Le Nautique Luxury Waterfront Hotel, Tanette's Villa, Fleur de Lys, Auberge De Nadege, Ylang Ylang, Hyde-Tide Apartments sareng dipungkas di La Digue Holiday Villas.

Logo Seychelles 2021

nu Kunjungan menteri teraskeun dinten payunna dimimitian di Kaz Digwa Self Catering dituturkeun ku Pensiunan Fidele, Gregoire Apartemen, Pensiunan waru, Lucy's Guesthouse, Cabane Des Anges, Pensiun Michel, Le Repaire Boutique Hotel & Restaurant, Chez Marva, La Belle Digue Don sareng bérés sareng Belle Amie.

Anu gaduh di La Digue sapuk sapuk yén Pulo Jawa bakal hirup deui sabab pangunjung lalaunan balik. Seueur wisatawan anu masih kénéh resep kana pesona pulau, khususna katenangan pulau sareng silaturahmi masarakat, mendakan dirina betah di bumi.

Sababaraha pamilik perusahaan ieu ngagaduhan seueur masalah ngeunaan kurangna kuli anu dipercaya sareng ngabahayakeun kahirupan La Digue. Aranjeunna ogé nyuarakeun kahariwanganna ngeunaan paningkatan jumlah tripper dinten. Salaku hasil tina sababaraha faktor kalebet panurunan frékuénsi kadatangan kapal ka pulau anu sacara signifikan mangaruhan tingkat padumukanana, pangsaeutikna pangunjung anu sapeuting, anu ngirangan pendapatan pikeun pulau.

Kalayan pesona kreol otentikna, La Digue parantos masihan nami pikeun masihan pangalaman budaya pamungkas pikeun palancong, nanging, modérnisasi ngancam ngancurkeun sababaraha fitur paling unik di pulau éta.

Menteri Radegonde nekenkeun pentingna ngawétkeun La Digue sareng cara hirupna: "Urang Diguois moal tiasa salamet dina panipuan beurang, urang kedah ngartos naha datang ieu henteu tetep sapeuting. Urang kedah masihan pengunjung pikeun anu tetep, sabab éta urang kedah masihan produk sareng ngahudangkeun kagiatan budaya urang. Sanaos La Digue mangrupikeun salah sahiji tiang tempat anu tinggal di Seychelles anu parantos ngokolakeun cara hirup, tapi urang kedah mastikeun yén salamet na. "

Anjeunna salajengna nambihan: "Perusahaan leutik ieu merhatoskeun detil, masihan pengunjung urang asli Pangalaman Seychelles, éta sababna aranjeunna peryogi dukungan kami. Urang kedah ngajajah ideu anu inovatif anu bakal ngadorong pengunjung pikeun nyéépkeun sareng ngabantosan perusahaan-perusahaan ieu ningkatkeun metode pamasaranna. "

PS Francis nyatakeun sugema dirina pikeun kualitas produk di La Digue, "Sababaraha lembaga leutik ieu ngagaduhan standar anu sami sareng hotél méwah anu langkung ageung; lega pisan sareng dipapaésan kalayan saé masihan pengunjung urang raos mewah bari ngajaga pesona creole. "

Menteri Radegonde ogé parantos ngucapkeun selamat ka Diguois kana paningkatan kabersihan di Pulo Jawa. Anjeunna ogé parantos nyatet yén aya kasaimbangan produk anu saé dina akomodasi sareng ayana perawatan sareng usaha anu kuat kana produk ieu. Nanging, anjeunna ngaku tantangan sareng kumaha aranjeunna kedah ngalihkeun pokusna ti pasar Éropa Kulon tradisional sareng pencét kana pasar, sapertos Éropa Wétan sareng UAE, anu nunjukkeun poténsi anu hébat dina mangsa pandemi ieu.

Kunjungan ieu mangrupikeun bagian tina misi anu lumangsung Menteri Radegonde pikeun ngawangun hubungan anu kuat sareng industri pariwisata lokal sareng ngungkulan masalah anu menonjol.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment