24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan HITA Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Pendapatan Hotel Hawaii ngembang nalika catetan COVID-19 nomer

Hawaii Hotels: Ngamimitian sataun kaluar kuat
Hawaii Hotels

"Juli mangrupikeun sasih anu kuat pikeun industri hotél hotél di Hawaii, sareng sadaya kategori hotél ti Kelas Méwah dugi ka Midscale & Kelas Ékonomi ngalaporkeun pertumbuhan pendapatan sareng harga kamar dibandingkeun Juli 2019," saur John De Fries, Présidén Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) sareng CEO.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Panghasilan kamar hotél Hawaii di sakumna nagara naék janten $ 500.2 juta (+ 1,519.4% vs 2020, + 15.2% vs 2019) dina Juli.
  2. Dina Juli 2021, kaseueuran panumpang anu sumping ti luar nagara ka Hawaii sareng ngumbara antar-kabupatén tiasa ngalangkungan mandiri 10 dinten mandat Nagara ku hasil uji coba COVID-19 NAAT négatip anu valid ngalangkungan program Safe Travels.
  3. Individu anu divaksinasi pinuh di Amérika Serikat tiasa memotong ordo karantina Hawaii mimiti 8 Juli.

"Kami didorong ku kumaha industri parantos pulih usum panas ayeuna tapi prihatin naha tingkat performa ieu bakal tumiba kana musim bahu gugur, utamina upami pangaruh tina varian Delta ngabahekeun sistem Podomoro Hawaii sareng ngalemahkeun kapercayaan sareng perjalanan konsumen. paménta, "De Fries nambihan.

Jumlah kasus COVID énggal di Hawaii ningkat unggal dinten kalayan laporan ratusan, langkung seueur tibatan naon anu dialaman dina jangkungna COVID mimiti muncul dina taun 2020 kalayan langkung ti 300 kasus anu dilaporkeun dina hiji dinten dina waktos éta. Jumlah kasus anyar anu pecah ngahontal jangkungna sadaya-waktos langkung ti 1100 usum panas ayeuna. Sanaos kitu, wisatawan anu iinditan ka pulau di réa-réa tanpa aya larangan perjalanan anu anyar dilembagaan dugi ka ayeuna. Komo paménta ti pamaréntah ulah maké masker wajib. Dina taun 2020, wisatawan dikaluarkeun cutatan ku Pulisi Honolulu kusabab henteu nganggo topéng.

Hawaii hotél statewide dilaporkeun panghasilan lumayan luhur per rohangan anu sayogi (RevPAR), rata-rata tingkat harian (ADR), sareng padumukan dina bulan Juli 2021 dibandingkeun sareng Juli 2020 nalika urutan karantina Nagara pikeun wisatawan kusabab pandemi COVID-19 nyababkeun penurunan dramatis pikeun industri hotél. Upami dibandingkeun sareng Juli 2019, nagara bagian RevPAR sareng ADR ogé langkung luhur dina bulan Juli 2021 tapi padumukan langkung handap.

Numutkeun ka Hawaii Hotel Performance Report anu dipedalkeun ku Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), nagara bagian RevPAR dina bulan Juli 2021 $ 303 (+ 718.7%), kalayan ADR $ 368 (+ 121.7%) sareng padumukan 82.4 persén (+60.1 poin persentase) dibandingkeun sareng Juli 2020. Dibandingkeun sareng Juli 2019, RevPAR langkung 16.9 persén langkung luhur, didorong ku ningkatna ADR (+ 21.0%) anu ngimbangan padumukan anu langkung handap (-2.9 persentase poin).

Timuan laporan na ngamangpaatkeun data anu disusun ku STR, Inc., anu ngalaksanakeun survey anu pang gedéna sareng pang komprehensif ngeunaan sipat hotél di Kapuloan Hawaii. Pikeun Juli, survey kaasup 141 pasipatan anu ngawakilan 45,575 kamar, atanapi 84.3 persén sadaya pasanggrahan ¹ sareng 85.6 persén akomodasi panginepan anu gaduh 20 kamar atanapi langkung di Kapuloan Hawaii, kalebet anu nawiskeun jasa lengkep, jasa terbatas, sareng hotél kondominium. Sewa pakansi sareng pasipatan biasa teu kalebet dina survey ieu.

Paménta kamar mangrupikeun 1.4 juta kamar wengi (+ 630.5% vs 2020, -4.8% vs 2019) sareng pasokan kamar éta 1.7 juta kamar wengi (+ 97.8% vs 2020, -1.5% vs 2019). Seueur sipat parantos nutup atanapi ngirangan operasi mulai April 2020 kusabab pandemi COVID-19. Kusabab pangirangan pasokan ieu, data komparatif pikeun pasar sareng harga harga tangtu henteu sayogi pikeun 2020; sareng babandinganana sareng 2019 parantos ditambihan.

Pasipatan Kelas Méwah nampi RevPAR tina $ 599 (+ 1,675.1% vs 2020, + 19.3% vs 2019), kalayan ADR dina $ 828 (+ 66.1% vs 2020, + 36.7% vs 2019) sareng padumukan 72.4 persén (+65.6 persentase poin vs 2020, -10.6 persentase poin vs 2019). Pasipatan Kelas Midscale & Economy nampi RevPAR tina $ 235 (+ 471.1% vs. 2020, + 56.5% vs 2019) kalayan ADR dina $ 285 (+ 117.6% vs 2020, + 60.3% vs 2019) sareng padumukan 82.5 persén (+ 51.1 poin persentase vs 2020, -2.0 poin persentase vs 2019).

Hotel Maui County mingpin kabupatén dina bulan Juli sareng ngahontal RevPAR anu ngalangkungan Juli 2019. RevPAR $ 505 (+ 1,819.7% vs 2020, + 41.1% vs 2019), kalayan ADR dina $ 618 (+ 202.5% vs 2020, + 43.0% vs 2019) sareng padumukan 81.7 persén (+68.8 persentase poin vs 2020, -1.1 poin persentase vs 2019). Daérah Resort mewah Maui di Wailea ngagaduhan RevPAR $ 732 (+ 14.5% vs 2019 ²), kalayan ADR $ 922 (+ 32.2% vs 2019 ²) sareng padumukan 79.4 persén (-12.3 persentase poin vs 2019 ²). Daérah Lahaina / Kaanapali / Kapalua ngagaduhan RevPAR tina $ 447 (+ 6,110.3% vs 2020, + 48.5% vs 2019), ADR dina $ 533 (+ 257.1% vs 2020, + 45.8% vs. 2019) sareng padumukan 83.8 persén (+79.0 persentase poin vs 2020, +1.5 persentase poin vs. 2019).

Hotel di pulau Hawaii ngalaporkeun pertumbuhan RevPAR anu kuat dina $ 320 (+ 794.1% vs 2020, + 44.4% vs 2019), kalayan ADR dina $ 375 (+ 182.7% vs 2020, + 41.3% vs 2019), sareng padumukan tina 85.3 persén (+58.3 poin persentase vs 2020, +1.8 persentase poin vs 2019). Hotél Kohala Coast nampi RevPAR tina $ 498 (+ 54.1% vs 2019 ²), kalayan ADR di $ 592 (+ 57.2% vs 2019 ²), sareng padumukan 84.3 persén (-1.7 persén poin vs 2019 ²).

Hotel Kauai nampi RevPAR tina $ 307 (+ 765.9% vs 2020, + 32.7% vs 2019), kalayan ADR dina $ 369 (+ 126.5% vs 2020, + 22.6% vs 2019) sareng padumukan 83.0 persén (+61.3 perséntase poin vs 2020, +6.3 poin persentase vs 2019).

Hotel Oahu dilaporkeun RevPAR tina $ 212 (+ 397.9% vs 2020, -7.9% vs. 2019) dina bulan Juli, ADR dina $ 259 (+ 56.0% vs 2020, -1.1% vs 2019) sareng padumukan 82.0 persén (+56.3 persentase poin vs 2020, -6.0 persentase poin vs 2019). Hotel Waikiki nampi $ 202 (+ 450.1% vs 2020, -9.5% vs 2019) di RevPAR kalayan ADR dina $ 244 (+ 48.9% vs 2020, -4.2% vs 2019) sareng padumukan 82.9 persén (+60.5 poin persentase vs 2020, -4.9 persentase poin vs 2019).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment