24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

New York City ngajantenkeun vaksin COVID-19 wajib pikeun sadaya guru sareng staf sakola umum

New York City ngajantenkeun vaksin COVID-19 wajib pikeun sadaya guru sareng staf sakola umum
Walikota New York City Bill de Blasio
Ditulis ku Harry Johnson

Amanat vaksin New York City COVID-19 nuturkeun kabijakan anu sami anu ditetepkeun ku Gubernur New York anu kaluar Andrew Cuomo dina bulan Juli, anu ngumumkeun yén sadaya pagawé Podomoro garis depan di rumah sakit anu dikelola nagara kedah nampi jab ku Poé Buruh, kalayan henteu aya pilihan uji coba disadiakeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Walikota New York City Bill de Blasio ngaluarkeun mandat vaksin pikeun sadaya padamel sakola umum.
  • De Blasio ngajukeun amanat vaksin salaku cara mastikeun yén sakola "aman pisan".
  • Sakola Kanselir Meisha Ross Porter nyebat mandat vaksin "lapisan panyalindungan anu sanés" kanggo murangkalih sareng pagawé.

Dina konperénsi pers dinten ieu, Walikota New York City Bill de Blasio ngumumkeun parobahan kawijakan tina aturan na anu sateuacanna anu masihan guru, ogé padamel anu sanés di kota, pilihan pikeun divaksinasi atanapi ngalaman tés mingguan, sareng nyatakeun yén sadaya NYC guru umum sareng staf dosen kedah kéngingkeun vaksin COVID-19 taun ajaran ieu pikeun mastikeun yén pendirian pendidikan "aman pisan."

New York City ngajantenkeun vaksin COVID-19 wajib pikeun sadaya guru sareng staf sakola umum

Numutkeun ka De Blasio, éta amanat vaksin mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun mastikeun yén sakola "luar biasa aman" ku nyayogikeun naon anu dicarioskeun ku Kanselir Sekolah Meisha Ross Porter salaku "lapisan panyalindungan anu sanés" kanggo murangkalih sareng pagawé.

Sanaos ngumumkeun yén guru bakal kapaksa kéngingkeun vaksinna, walikota NYC henteu netepkeun hukuman naon anu bakal ditumpukeun ka jalma anu nolak meunang jab. Guru anu ngalanggar aturan sateuacanna aya résiko nampi gantung anu teu dibayar.

Présidén Serikat Féderasi Guru Michael Mulgrew ngaréspon amanat vaksin anu énggal ku nampi kabutuhan pikeun ngajaga "barudak aman sareng sakola kabuka," tapi nyatakeun yén pengecualian médis kedah sayogi sareng disebat de Blasio kanggo damel sareng union pikeun ngabéréskeun masalah wae.  

nu New York City Amanat vaksin COVID-19 nuturkeun kabijakan anu sami anu ditetepkeun ku Gubernur New York anu kaluar Andrew Cuomo dina bulan Juli, anu ngumumkeun yén sadaya pagawé Podomoro garis depan di rumah sakit anu dikelola nagara kedah nampi jab ku Poé Buruh, kalayan henteu aya pilihan uji coba.

Kaputusan Cuomo ngaliput 130,000 padamel nagara, kalayan anu kapangaruhan bakal nampi vaksin dua dosis Pfizer atanapi Moderna, atanapi pilihan Johnson-Johnson hiji-jab.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment