24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah wartos tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Misi nyalametkeun Lufthansa pikeun Apganistan dina ayunan pinuh

Lufthansa parantos ngapung langkung ti 1,500 pangungsi Afghanistan anu aman ka Jérman
Lufthansa parantos ngapung langkung ti 1,500 pangungsi Afghanistan anu aman ka Jérman
Ditulis ku Harry Johnson

Lufthansa bakal tetep ngoperasikeun penerbangan tambihan ti Tashkent dina dinten-dinten ka payun dina koordinasi sareng Kantor Luar Negeri Jérman.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Saprak saminggu, langkung ti 1,500 jalma parantos diangkut ka Jérman ti Tashkent dina dua belas penerbangan.
  • Tim perawatan Lufthansa ngurus anu milarian panyalindungan saatos kadatangan.
  • Langkung seueur penerbangan anu direncanakeun dina dinten-dinten ka payun.

Salami saminggu katukang, Lufthansa parantos nyetél angkutan udara pikeun ngapung para pangungsi ti nagara Asia Tengah ka Jérman. Pesawat jarak jauh Airbus 340 dipaké dina unggal nagara. Sajauh ieu, penerbangan sapopoéna parantos nganteurkeun ka Frankfurt anu langkung ti 1,500 urang.

Lufthansa parantos ngapung langkung ti 1,500 pangungsi Afghanistan anu aman ka Jérman

Sesampainya di Frankfurt, tim dukungan Lufthansa ngabantosan pendatang énggal kalayan tuangeun, inuman sareng pakean, sareng nyayogikeun perawatan médis sareng psikologis awal. Pikeun seueur barudak ayeuna badarat di Frankfurt, sudut muter sareng lukisan parantos disiapkeun sareng cocooan disumbangkeun.

Lufthansa bakal tetep ngoperasikeun penerbangan tambihan ti Tashkent dina dinten-dinten ka payun dina koordinasi sareng Kantor Luar Negeri Jérman.

Lufthansa parantos dikontrak ku pamaréntah Jérman pikeun ngabantosan évakuasi pangungsi Afghanistan kalayan pesawat Airbus A340 na anu disewa. Pesawat pamawa bendera Jérman henteu ngalayang ka Apganistan tapi ngumpulkeun jalma anu dikaluarkeun ti nagara éta ku Bundeswehr (angkatan bersenjata Jérman) ka Doha, Qatar sareng Tashkent, Uzbekistan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment