24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta wartos piknik kandaraan Rupa-rupa Berita

Denda ageung kanggo Ryanair, Wizz Air, EasyJet, hukuman Volotea tina Panumpang cacat sareng murangkalih

Otoritas Penerbangan rupa-rupa

Saatos ngalaksanakeun denda 35,000 euro ka Ryanair, Wizz Air, easyJet, sareng Volotea, maskapai ieu bakal tetep aya dina tempat anu awas sareng Otoritas Penerbangan Sipil Italia (ENAC).

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Numutkeun ka ENAC, maskapai biaya murah ieu teras ngasuh biaya tambahan pikeun anu ngumbara sareng murangkalih atanapi anu cacat.
  2. Ukuran darurat diberlakukeun tanggal 15 Agustus 2021, nyegah biaya tambahan pikeun korsi janten sasarengan.
  3. EasyJet geuwat ngaréspon nyatakeun yén tudingan sareng denda henteu leres.

Maskapai biaya murah, numutkeun ka ENAC, kaliru kana "neraskeun muatan suplemén pikeun alokasi korsi caket padamel budak leutik sareng cacat."

"Ti mimiti dipariksa," ENAC nyatet, perusahaan-perusahaan ieu "parantos gagal: aranjeunna henteu acan, sakumaha anu dirumuskeun sareng dikonfirmasi ku hakim administrasi, ngarobih IT sareng sistem operasi, sareng dina waktos dipesen, aranjeunna teras-terasan nyungkeun suplai kana biaya tikét udara pikeun ngerjakeun korsi caket sareng anu ngarawat budak leutik sareng jalma cacat, kacuali, upami diperyogikeun, dibales deui. ”

Kusabab kitu, Otoritas "parantos ngamimitian prosedur pikeun maksa sangsi" ka 3 operator. Denda - sakumaha dilaporkeun ku Corriere della Sera - bakal "saluyu sareng henteu minuhan" sareng "tiasa dibasajankeun minimum 10,000 euro dugi ka maksimal 50,000 unggal unggal sengketa."

Alokasi korsi gratis pikeun budak leutik sareng jalma anu ngirangan mobilitas caket sepuh sareng / atanapi pangasuhna dijamin ku tindakan darurat anu dikaluarkeun ku ENAC sareng parantos dikuatkeun ti saprak 15 Agustus 2021.

EasyJet geuwat ngawaler sareng pernyataan, negeskeun "yén éta parantos nurut pisan kana panerapan anu berlaku sareng yén inisiasi prosedur pikeun maksa sangsi henteu leres-leres henteu leres."

Perusahaan, saur anjeunna, "nyayogikeun korsi kanggo kulawarga babarengan, anu hartosna yén barudak di handapeun umur 12 taun sareng jalma anu ngirangan mobilitas dipangku caket déwasa anu ngiringan tanpa biaya tambahan."

Pamaréntah netepkeun ngaleungitkeun biaya tambahan pikeun panumpang ieu tanggal 17 Juli 2021. Teras TAR nunda entri kana undang-undang dugi ka Agustus 15. Ayeuna tenggat waktos parantos kalangkung, tapi anu naroskeun kéngingkeun korsi gigireun jalma minor atanapi cacat anu ngiringan aranjeunna masih ditagihkeun pikeun suplemén.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment