24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta wartos kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Venice ayeuna ngecas wisatawan pikeun biaya masuk

Venice mayar turnstiles ngadamel comeback

Turnstiles anu mayar Venice janten comeback pikeun turis lebet ka kota. Pandemi henteu kompromi kaayaan darurat anu parantos katingali parah direngsekeun di Venice, Italia - anu tina langkung pariwisata. Kaleueuran wisatawan anu, sanaos ampir teu aya aliranna ti luar negeri, ogé ciri usum panas Venésia ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Antisipasi dina lebetna wisatawan taun payun, Venice bakal nyandak balik turnstiles sahingga wisatawan kedah mayar kanggo lebet ka kota.
  2. Skénario turnstile dimaénkeun di 2018 tapi henteu hasil sareng warga ribut.
  3. Turnstil anyar bakal ngagaduhan pamiarsa optik dimana padumuk, murid, sareng padamel bakal ngagaduhan konci virtual dina teleponna pikeun aksés gratis.

Kaputusan anu parantos ngantep di udara sababaraha waktos ayeuna bakal ditumpukeun pikeun ngendalikeun jumlah wisatawan anu nganjang ka Venice.

Walikota Venice Luigi Brugnaro

Parantos taun payun, dina 2022, ibukota Venice bakal nempatkeun di jalanna saperangkat turnstil anu dilengkepan ku pamiarsa optik, anu bakal langkung saéng-luhur tibatan gerbang do-it-yourself anu diuji di taun 2018, anu ngalangkungan éta ngan ukur jalma anu parantos mesen kunjungan ka tujuan atanapi cicing di fasilitas akomodasi tiasa lebet.

Ogé bakal aya biaya aksés 10 euro kanggo dibayar. Warga, komuter, sareng kategori sanésna bakal dibebaskeun tina tol. Tujuanana nyaéta pikeun nyingkahan ramé wisatawan éta bahkan langkung dipiharep pos COVID.

"Kami bakal mutuskeun dumasar téknologi, [sareng] kami bakal milih dimana ngalebetkeun aranjeunna," saur administrasi anu dipimpin ku Walikota Venice Luigi Brugnaro, nambihan, "Dina Juni, démo minat milih gerbang anu pangsaéna, aya opat perusahaan siap nampilkeun proyekna. "

Tés anu munggaran bakal dimimitian dina bulan Séptember. Aranjeunna bakal dilakukeun di Pulo Tronchetto, pangkalan kantor pusat pulisi lokal sareng dimana ruang kontrol pinter lumangsung.

Warga, padamel sareng murid anu angkat ka kota unggal dinten bakalan tiasa ngalebetkeun berkat konci virtual dina teleponna. Samentawis wisata, samentawis, kedah mesen tempat-tempat sésana sateuacanna, teras nyeken sababaraha jinis tikét pikeun lebet kana salah sahiji titik éntri ieu.

Dina Juni, Menteri Kaséhatan Italia Roberto Speranza ngumumkeun yén Italia bakal ngijinkeun urang Amerika ka nagara dina sarat anu sami sareng Sertipikat Héjo EU. Éta hartosna palancong AS anu tiasa nunjukkeun buktina vaksinasi, sertipikat pamulihan tina COVID-19, atanapi tés PCR négatip- atanapi gancang-antigen anu dilaksanakeun dina 48 jam kadatangan tiasa ngumbara ka nagara Mediterania tanpa kedah karantina nalika sumping.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment

1 Comment