24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Maladéwa Ngabobol Warta rapat jelema Ngawangun deui Sao Tome sareng Principe Breaking News Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita WTN

Warisan Budaya Beunghar Maladéwa ngagorowok InternationalYacht Rally Style

MTDC
Ngatur Diréktur MITDC, Mohamed Raaidh

'Savaadheeththa Dhathuru' mangrupikeun kagiatan balayar anu diayakeun ku Maldives Integrated Tourism Corporation (MITDC) ngundang pelaut ti sakumna penjuru dunya pikeun ilubiung dina perjalanan ngalangkungan laut Maladéwa, lirén di pulau-pulau lokal, ngajajah warisan, ngalaman situs beuleum anu terkenal, tepas pasir sareng sajabina. Perjalananna dimimitian dina bulan Fébruari 2022 mimitian ti atol paling kalér nagara, Haa Alif Atoll, nyandak kursus 3 minggu dugi ka Baa Atoll. Dirancang pikeun nganjang ka 11 pulau anu dicicingan. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tujuan tina panitia International Yacht Rally nyaéta pikeun ngamajukeun budaya & warisan Maladéwa, sajarah anu euyeub ogé wisata kapal pesiar sareng ngamangpaatkeun manpaat tina nguatkeun daérah-daérah ieu dina industri pariwisata nagara.
  • MITDC nyorot acara ieu salaku upeti ka salah sahiji Raja panggedéna pikeun maréntah nagara pulau alit, As-Sultan al-Gaazee Muhammad Thakurufaanu al-Auzam (Bodu Thakurufaanu).
  • Ieu bakal janten wisata ekslusif ngalangkungan sejarah Maldivian, nyorot peringatan anu didamel ka Sultan Muhammed Thakurufaanu, sareng ngadatangan situs bersejarah anu aya hubunganana sareng usahana na. 

Upacara peluncuran pikeun Savaadheeththa Rapat Yacht Internasional Yacht 2022 diayakeun dinten dinten Senén, 23 Agustus 2021 di Museum Nasional. 

Salam pambuka ku Diréktur Ngatur Mohamed Raaidh nyorot pentingna nyandak diversifikasi pikeun Industri Pariwisata Maladéwa sareng ngabahas pentingna promosi Pariwisata Berbasis Komunitas di kapuloan lokal.

Anjeunna ogé ngadugikeun pidato Présidén Ibrahim Mohamed Solih dina peringatan 100 taun Muleeaage dina bulan Désémber 2019, anu nyauran pikeun ngenalkeun Pariwisata Warisan sareng pentingna di Maladéwa.

Halaman kasohor ieu 2 of biantara mangrupikeun inspirasi anu nyetir teh MITDC tim pikeun ngatur rally Sachtadethetha Dhathuru yacht. 

Rapat Savaadheeththa Dhathuru Yacht Rally resmi diresmikeun ku tamu terhormat, Mr. Salah Shihab, Diréktur Ngatur sareng Co-Pendiri Voyages Maldives sareng Seagull Group. 

Dina pidato na, Mr. Salah museurkeun perhatian na pikeun nyarioskeun ngeunaan pentingna wisata safari hiji nusantara sapertos Maladéwa sareng nyatakeun ieu cara anu paling saé pikeun ngajajah Maladéwa anu asli.

Salajengna anjeunna nyatakeun apresiasi pikeun ngatur Rapat Kapal Yacht Internasional, sabab anjeunna percaya yén rally sapertos kitu bakal narik seueur paparan komponén budaya dina Industri Pariwisata nagara éta. 

Acara éta ogé kalebet biantara ti Musheer Kamentrian Warisan, Nishaan Izzudheen ge Izzathuge Veriya Tuan Abbas Ibrahim anu nyarioskeun panarimaan ngeunaan pentingna ngalestarikeun warisan bangsa, sareng ngucapkeun rasa sukur ka sadayana anu aya dina ngatur acara sapertos kitu . 

Lagu téma resmi rally ogé dikaluarkeun dina acara ieu ku Diréktur Ngatur MMPRC, Mr. Thoyyib Mohamed. Dina biantarana, anjeunna ngajamin MITDC kaseueuran kerjasama ti MMPRC nuju rally ieu, teras negeskeun pentingna ngagagaskeun acara sapertos kitu. 

Upacara ieu dihadiran ku Menteri Ékonomi Uz. Fayyaz Ismail, Menteri Pertahanan Uz. Mariya Didi, anggota parlemén, pejabat pamaréntah, sareng pamimpin masing-masing tina sababaraha organisasi luhur nagara éta. 

Kalayan Peluncuran Resmi, partisipasi dina rally Sachtadethetha Dhathuru yacht ayeuna kabuka pikeun pelaut ti sakumna penjuru dunya pikeun nyandak bagian dina rally kapal pesiar anu munggaran di kapuloan Maladéwa. Halaman wéb resmi rally yacht nyaéta www.maldivesyaktrally.com 

Maldives Integrated Tourism Development Corporation (MITDC) mangrupikeun 100% BUMN Pamaréntah Maldiv anu mandat pikeun ngadukung sareng ngabina pamekaran sareng kamekaran segmen pasar pertengahan Industri Pariwisata. Tujuan utami na nyaéta nyandak kamekaran ékonomi ka bangsa ku ngembangna kamungkinan jalan séktor pariwisata ngalangkungan pangwangunan terpadu anu sistematis sareng terencana dina industri ieu. MTDC mangrupikeun anggota tina Jaringan Pariwisata Dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment