24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi wartos jelema Pengumuman Pers piknik Obrolan Pariwisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Watesan Perjalanan Anyar pikeun Anu sumping Hawaii

John de Fries, CEO Otoritas Pariwisata Hawaii

Rumah sakit di Hawaii ampir pinuh, Tempat Tidur ICU meh teu sayogi, tapi langkung ti 20,000 pangunjung masih sumping di Aloha Kaayaan unggal dinten.
Saatos sataun tiiseun, CEO Otoritas Pariwisata Hawaii ayeuna nyarios ngadorong pangunjung sareng warga tetep cicing di bumi sareng henteu ngumbara.
Ieu disuarakeun ku Gubernur Hawaii Ige dinten ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Gubernur Hawaii. David Ige dinten ayeuna nyauran warga Hawaii sareng pengunjung pikeun nyangsang sadaya perjalanan anu teu penting dina akhir Oktober 2021 kusabab lonjakan kasus COVID-19 anu anyar, anu ayeuna teuing ngaganggu fasilitas sareng sumberdaya kaséhatan nagara.
  • Gubernur Ige ngadamel pengumuman dina Jumaah dina pengarahan média, nyatet yén, "Rumah sakit kami ngahontal kapasitas sareng ICU kami parantos dieusian. Ayeuna sanés waktos anu saé pikeun angkat ka Hawaii. ” 
  • Gubernur Ige nambihan, "Butuh genep dugi tujuh minggu kanggo ningali parobihan anu signifikan dina jumlah kasus COVID. Mangrupikeun waktos anu résiko pikeun ngumbara ayeuna. Sadayana, warga sareng anu sami, kedah ngirangan perjalanan ka kagiatan bisnis penting hungkul. ”


Hawaii masih dibungkus ku pengunjung. Pusat balanja sapertos Pusat Perbelanjaan Ala Moana, Waikiki, sareng kaseueuran hotél pinuh. HAMPIRAN tos dijual, tapi ieu tiasa atosan caket pisan.

Pariwisata mangrupikeun industri komérsial pangbadagna di Aloha Nagara. Watesan anyar pikeun datangna pariwisata tiasa ngalumpuhkeun industri ieu sareng ékonomi sapertos sadayana di Nagara Hawaii.

Kalayan dugi ka 1000 kasus énggal COVID-19, rumah sakit lengkep, pariwisata henteu deui lestari dina waktos ayeuna Aloha Nagara. Otoritas di Hawaii sareng sésana Amérika Serikat nempatkeun ékonomi tina kaséhatan, sareng kasalahan ieu ayeuna nunjukkeun - sareng matak pikasieuneun. Hawaii salaku nagara pulau ngagaduhan tantangan anu langkung ageung.

John De Fries, presiden, sareng CEO di Otoritas Pariwisata Hawaii nyatet yén sanaos kadatangan tamu sacara umum parantos mimiti turun, sapertos sajarahna dina usum gugur, pangunjung kedah nganggap nunda perjalananna ka Hawaii. 

"Komunitas, warga, sareng industri pangunjung urang tanggel waler babarengan pikeun ngatasi krisis ieu," saur De Fries. "Sapertos kitu, urang nyarankeun pisan ka para pengunjung yén ayeuna sanés waktos anu pas pikeun ngarambat, sareng aranjeunna kedah nunda perjalananana dugi ka akhir Oktober."


Dr Elizabeth Char, diréktur Departemen Kaséhatan, nekenkeun pentingna kaayaan ayeuna. "Lonjakan kasus COVID utamina disababkeun ku panyebaran masarakat, dituturkeun ku warga anu ngalayang ka daérah hotspot di luar negeri sareng nyandak COVID deui kana rumah tangga sareng komunitasna," saur Char. "Upami kaayaan henteu robih, sistem kasehatan urang bakal lumpuh sareng anu meryogikeun perawatan médis pikeun sadaya jinis panyakit, cilaka, sareng kaayaan, kalebet pengunjung urang, panginten sesah kéngingkeun pangobatan anu diperyogikeun langsung."

Basis Hawaii Jaringan Pariwisata Dunya ngadesek Otoritas Pariwisata Hawaii sareng Gubernur Hawaii Ige pikeun meta. Pamundut ieu henteu dipaliré sareng diréspon ku ngalarang ieu publikasi teu naroskeun dina acara pers.

eTurboNews diprediksi langkung seueur larangan bakal datang, sareng ieu léngkah munggaran ayeuna.

Dina waktos ayeuna, aya larangan perjalanan anu berlaku pikeun sadaya Kapuloan Hawaii utama, kalebet pulau Oahu, Kauai, Maui, Hawaii (Pulo ageung), Molokai, sareng Lanai.

Ieu kalebet larangan perjalanan trans-Pasipik anu diperyogikeun pikeun sadaya palancong anu ayeuna teu divaksinasi di Amérika Serikat.

Dina waktos ieu, kusabab lonjakan kasus lokal anu disababkeun ku varian Delta, tiasa diprediksi yén larangan perjalanan tiasa ditumpukeun deui, kalebet tés PCR pikeun sadayana anu sumping di Aloha Nagara pikeun nyingkahan karantina 10 dinten anu masih wajib.

Tés ayeuna wajib pikeun musafir anu teu divaksinasi hungkul.

Tanggal 10 Agustus larangan anyar ieu di handapeun Nagara anu dipesen ku Gubernur Ige.

  • Rapat sosial bakal dugi ka henteu langkung ti 10 jalma di jero rohangan sareng henteu langkung ti 25 di luar ruangan.
  • Panyokong di bar réstoran sareng pendirian sosial kedah tetep linggih sareng pihak anu ngajaga sahenteuna 6 ft jarak antara grup (kalayan jumlah kelompok maksimum 10 di jero rohangan sareng 25 di luar ruangan); moal aya pergaulan, sareng topéng kedah dianggo sepanjang waktos kecuali nalika aktip tuang atanapi nginum.
  • Kabupatén bakal marios usul pikeun sadaya acara anu disponsoran ku propésional pikeun langkung ti 50 jalma, pikeun mastikeun yén amalan aman anu pas bakal dilaksanakeun. Panitia tina acara propésional ieu kedah ngawartosan sareng konsultasi sareng lembaga-lembaga kabupaten di handap ieu sateuacan kajadian éta. Persetujuan County diperyogikeun pikeun acara propésional langkung ti 50 jalma.

Juergen Steinmetz, pupuhu di Jaringan Pariwisata Dunya nyarios salaku réspon kana pengumuman ieu: Kuring resep ningali HTA tungtungna nyarios. Jelas, ieu ogé bumi kami, sareng naon anu kajantenan di dieu ngajantenkeun pribadi pisan. Kami nawiskeun deui Otoritas Pariwisata Hawaii dukungan kami pikeun damel sareng jaringan global kami sareng para ahli sareng pamimpin di 128 nagara pikeun koordinasi sareng manuver ngalangkungan krisis bahaya ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

4 Komentar

  • Abdi turis anu badé aya di Maui minggu payun. Kami ngabatalkeun kusabab paménta gubernur sareng walikota. Pembatalan éta sesah kusabab éta pikeun ulang taun kami anu ka-50, tapi urang nyobaan kana anu leres. Panyadia perumahan kami nolak damel sareng kami (ogé kami kéngingkeun $ 7500 pikeun ngalaksanakeun anu leres). Sadaya perusahaan industri anu aya hubunganana sareng perjalanan aya dina prosés ngabolaykeun reservasi kalayan ngabalikeun duit lengkep kalebet ongkos udara. Kami ngarasa dipaké!

  • Samentawis éta, Joe Biden tetep ngayunkeun panto perbatasan kami kabuka pikeun Covid Positive Illegals, teras ngadu'a ngeunaan Delta Varian. Éta Hipokrasi. Upami anjeunna leres-leres paduli panyebaran Covid, anjeunna bakal mareuman wates urang ti Méksiko.