24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Cruising Berita Pamaréntah wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita WTN

Peringatan Wisata AS, tapi éta langkung saé di Bahama

Daptar nagara Amérika Serikat anu nambihan kana "ulah daptar perjalanan" na ngembang. Kusabab kamari ogé kalebet Bahama.
Masih langkung saé sareng langkung aman di Bahama upami dibandingkeun ngumbara ka seueur Amérika Serikat sapertos Florida atanapi Louisiana.
Kusabab daptar perjalanan domestik sapertos kitu henteu aya dina tempatna, sareng ngabandingkeun domestik sanés bagian tina peringatan perjalanan internasional, tujuan asing anu gumantung kana wisata sapertos Bahama ayeuna dirobih ku sistem Amérika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pusat Kontrol sareng Pencegahan Kasakit AS (CDC) parantos ngaluarkeun peringatan perjalanan Tingkat 4 pikeun pelancong Amérika anu badé nganjang ka Bahama.
  • Ieu tiasa mangaruhan Tamu Pelayaran Disney anu ngarencanakeun nganjang ka nagara pulau dina kapal pesiar Disney dina waktos anu caket.
  • Sedengkeun inféksi paling luhur di Amérika Serikat, aranjeunna turun di Bahama, mempertanyakan peringatan Tingkat 4 anu dikaluarkeun ku Amérika Serikat ngalawan tatangga Bahama

CDC dinten ayeuna nambihan 6 nagara kana daptar peringatan perjalanan Level 4 na.
Genep nagara anu nambihan kana daptar US Do Not Travel nyaéta:

  • Bahama
  • Haiti
  • Kosovo
  • Libanon
  • Maroko
  • Sint Maarten

Naha leres langkung saé nganjang ka Bahama?

Langkung saé di Bahama. Ieu slogan pikeun nagara ieu dikenal pikeun pantai keusik bodas anu éndah, perairan biru, sareng langit biru. Kapal pesiars ogé mangrupikeun bagian penting tina portopolio pariwisata di nagara Karibia ieu.

Sabenerna masih langkung saé di Bahama!

… Tapi pamaréntah Amérika Serikat ayeuna tinggaleun bagian ngeunaan sabaraha aman pikeun nganjang ka Bahama dibandingkeun Florida atanapi Hawaii. Sabalikna, Pamaréntah AS ngaluarkeun ulah ngumbara peringatan Tingkat 4 ngalawan tatangga na ngan ukur 100 mil ti basisir Florida.

Ékonomi Bahama gumantung kana industri perjalanan sareng pariwisata. AS ngaluarkeun Level 4 peringatan perjalanan mangrupikeun kuciwa utama sareng ancaman pikeun nagara pulau sareng 368,000 warga Bahama. Seueur diantara aranjeunna damel sareng gumantung kana kasajahteraan industri perjalanan sareng pariwisata, sareng urang Amérika mangrupikeun kaseueuran pangunjungna.

Peringatan perjalanan AS ngalawan Bahama berbunyi:

Entong angkat ka Bahama kumargi Covid-19. Ati-ati di sababaraha daérah Bahama kusabab kajahatan. Maca sakabeh Advisory Wisata.

Maca Departemen Luar Negeri COVID-19 halaman sateuacan anjeun ngarencanakeun perjalanan internasional.     

AS Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit (CDC) parantos ngaluarkeun a Bewara Kaséhatan Wisata Tingkat 4 pikeun Bahama kusabab COVID-19, nunjukkeun tingkat COVID-19 anu luhur pisan di nagara éta. Résiko anjeun kaserang COVID-19 sareng ngembangkeun gejala parna tiasa langkung handap upami anjeun divaksinasi pinuh ku Vaksin otorisasi FDA. Sateuacan ngarencanakeun perjalanan internasional, punten marios rekomendasi khusus CDC pikeun divaksinasi jeung henteu divaksinasi wisatawan. Didatangan Kedubes COVID-19 halaman kanggo inpormasi lengkep ngeunaan COVID-19 di Bahama.

Ékonomi Bahama gumantung kana pariwisata, touri Amérikasts

Ironisna Amérika Serikat ngarecah sadaya rékor di dunya ku inféksi sareng maot anyar, sedengkeun jumlah Bahama aya dina aliran turun. Angka inféksi sareng statistik maot di Bahama parantos aya di handap nomer di Propinsi Florida atanapi Hawaii nalika ditingali saimbang sareng populasi.

Beda konci antara raksasa USA sareng Bahama alit nyaéta vaksinasi.

waktu 33% urang Amerika nyarios yén aranjeunna moal pernah divaksinasi, sareng kaseueuran sésana divaksinasi, sedengkeun vaksinasi gampang sayogi di Amérika Serikat, Bahama alit henteu ngagaduhan vaksin anu cekap pikeun masihan ka sakumna pendudukna. Ngan 15.3% populasi anu divaksinasi.

Ngabagéakeun pangunjung anu divaksinasi penting pisan pikeun kaséhatan industri perjalanan sareng pariwisata Bahama

Bahama ngalaporkeun 103 inféksi per 100,000 jalma dina 7 dinten terakhir.
Angka sapertos ngagambarkeun 37% puncak, sedengkeun Amérika Serikat ngalaporkeun 59% tina inféksi puncak.

Bisa dipikaharti Departemen Luar Negeri AS mandat pikeun ngingetkeun urang Amerika ngeunaan bahaya di mancanagara. Nanging, upami dumasar kana angka anu cicing di Bahama pikeun Amérika divaksinasi jelas langkung aman tibatan cicing di bumi dina kaseueuran kasus, naha Departemen Luar Negeri henteu hoyong nyertakeun kanyataan ieu dina piwuruk perjalanan luar nagri na?

Lack koordinasi global dina pariwisata

Éta conto sanés anu kurangna kapamimpinan global dina pariwisata, atanapi kapamimpinan global henteu ngagaduhan representasi pariwisata.

Juergen Steinmetz, pupuhu di Networ Pariwisata Dunyak nyarioskeun: "Kurangna koordinasi sareng kapamimpinan dina industri perjalanan sareng pariwisata global mangrupikeun ancaman pangbadagna pikeun ékonomi sareng kaséhatan."

Bahama mangrupikeun tujuan anu aman sareng bersih pikeun terasrasakeun sadayana.

Tanjeunna Bahamas Dewan Pariwisata parantos ngamutahirkeun halaman kaséhatan perjalananana

Kaséhatan sareng karaharjaan sadaya anu lebet atanapi cicing di Bahama tetep janten prioritas nomer hiji, sareng usaha rajin dilaksanakeun pikeun ngirangan panyebaran COVID-19. Protokol perjalanan sareng entri ieu parantos dilebetkeun pikeun mastikeun Bahama mangrupikeun tujuan anu aman sareng bersih pikeun sadayana nikmati.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment