24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Iran Ngabobol Warta wartos kasalametan kandaraan News Kawat Wisata Ukraina Megatkeun Warta Rupa-rupa Berita

Pesawat Évakuasi Dibajak di Kabul ngaleungit ka Iran

Seueur nagara anu di Apganistan nyobian ngapungkeun wargana kana kaamanan saatos pejuang Taliban nyandak nagara éta.
Bandara Kabul aya dina kontrol Amérika sareng Ukraina ogé ngirim pesawat pikeun ngévakuasi wargana. Pesawat ieu dipaling sareng dicandak angkat ka Iran.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pesawat Ukraina anu dugi ka Afganistan dinten Minggu pikeun ngévakuasi warga Ukraina parantos dibajak ku sakumpulan jalma anu teu dikenal anu ngapungkeun pesawat Ukraina ka Iran,
  • Menteri Luar Ukraina ngawartoskeun média Ukraina: "Minggu kamari, pesawat kami dibajak ku jalma sanés.
  • Pesawat ieu dipaling sareng gaganti angkat udara Ukraina, tilu upaya évakuasi kami salajengna ogé henteu suksés kusabab urang Ukraina henteu tiasa lebet bandara.

Dumasar kana Menteri Luar Negeri Ukraina, pembajak éta pakarang.
nu lain penerbangan évakuasi angkat kalayan teu aya masalah.

Nanging, wakil menteri henteu ngalaporkeun nanaon tentang naon anu kajantenan dina pesawat atanapi naha Ukraina bakal milarian deui.

Teu aya inpormasi anu dikaluarkeun ngeunaan kumaha warga Ukraina tiasa diungsikeun tina Kabul dina pesawat ieu "praktis dipaling" pesawat atanapi pesawat Kyviv anu sanés tiasa ngirim

Menteri ngan ukur ngaguratkeun yén jasa diplomatik Ukraina anu dipimpin ku Menteri Luar Negeri Dmitry Kuleba "parantos damel dina modeu uji kacilakaan" saminggu.

Dinten Minggu, pesawat angkutan militér anu gaduh 83 jalmi na, kalebet 31 urang Ukraina, sumping ti Apganistan di Kyiv.

Kantor présidén ngalaporkeun yén 12 personil militér Ukraina balik ka bumi, sedengkeun wartawan asing sareng inohong umum anu nyungkeun bantosan ogé diungsikeun.

Kantor ogé nambihan yén sakitar 100 urang Ukraina masih ngarepkeun évakuasi di Afganistan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment