24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Delta Air Lines mésér 30 deui pesawat Airbus A321neo

Delta Air Lines mésér 30 deui pesawat Airbus A321neo
Delta Air Lines mésér 30 deui pesawat Airbus A321neo
Ditulis ku Harry Johnson

Nambahkeun pesawat Airbus A321neo nguatkeun komitmen Delta Air Lines pikeun ngagantikeun armada anu langkung lami kalayan jet anu langkung sustainable, éfisién.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Delta Air Lines mesen 30 jet Airbus A321neo tambahan.
  • Pesenan énggal nyandak pesenan beredar Airbus ti Delta kana jumlahna 155 A321neos.
  • Délta nunjukkeun kapamimpinan anu tanggung jawab sareng nyungkeun sora kapercayaan anu kuat ayeuna dina A321neo.

Delta Air Lines parantos mesen 30 pesawat tambahan Airbus A321neo pikeun ngabantosan sarat armada maskapai di masa depan. Pesawat anu énggal dipesen nyaéta salian ti maskapai anu parantos aya pesenan pikeun 125 jinisna, nyandak pesenan luar biasa ti Delta kana jumlahna aya 155 A321neos.

Delta Air Lines mésér 30 deui pesawat Airbus A321neo

"Nambihan pesawat ieu nguatkeun komitmen Delta pikeun ngaganti armada anu langkung lami kalayan jet anu langkung sustainable, épisién, sareng nawiskeun pangalaman palanggan anu pangsaéna dina industri," saur Mahendra Nair, Delta Air GalurWakil Présidén Senior - Fleet sareng TechOps Supply Chain. "Délta ngahargaan kerjasama anu éksténsif sareng tim Airbus pikeun ngadukung rencana pertumbuhan stratégis kami, sareng kami ngarepkeun terus damel babarengan sapanjang pamulihan sareng sajabina."

"Nalika industri katingalina muncul tina pandemi, Delta nunjukkeun kapamimpinan anu tanggung jawab sareng nyungkeun sora kapercayaan anu kuat ayeuna di A321neo," saur Christian Scherer, Chief Officer Komérsial sareng Kapala Airbus International. "Kalayan pesenan pikeun 30 langkung pesawat anu peryogi pisan di panjuru dunya, mitra kami di Delta ngaguar peran strategis anu aranjeunna tingali pikeun A321neo kalayan kinerja lingkungan anu luar biasa pikeun layanan palanggan anu terkenal sareng reliabilitas mangtaun-taun. kahareup. ”

Delta's A321neos bakal didukung ku mesin turbofan Pratt & Whitney PW1100G generasi salajengna anu ngahasilkeun kamampuan efisiensi anu signifikan tibatan pesawat A321 Delta anu parantos éfisién. Dilengkepan total panempatan pikeun 194 konsumén ku 20 di Kelas Pertama, 42 di Delta Comfort + sareng 132 di Main Cabin, Delta's A321neos bakal dikintunkeun utamina ngalangkungan jaringan domestik éksténsif maskapai, ngalengkepan armada A321 Delta ayeuna langkung ti 120 pesawat. Maskapai dijadwalkeun nampi pesawat mimiti pesawat A155neo 321 na mimiti taun payun.

Seueur A321neos Delta urang bakal dikirimkeun tina fasilitas Pabrik Airbus AS di Mobile, Alabama. Maskapai ieu parantos ngintunkeun 87 pesawat Airbus buatan AS ti saprak 2016.

Hingga akhir Juli, armada pesawat Airbus Delta jumlahna 358, kalebet 50 pesawat A220, 240 anggota kulawarga A320, 53 widebodies A330, sareng 15 pesawat A350 XWB.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment