Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Jérman Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Topéng, Lederhosen, sareng bir ok dina Air Canada Toronto ka Munich Airlines anu énggal

Penerbangan Munich ka Toronto dina Air Canada ngumumkeun
Ditulis ku Harry Johnson

Urang Bayern bakal diijinkeun naek pesawat Air Canada 77-9 Dreamliner anu bakal datang dina sadaya 3 kelas anu nganggo Lederhosen atanapi Dirndl.
Lederhosen dilakukeun sareng tradisional didamel tina bahan kulit, janten langkung gampang pikeun ngabersihkeun sareng miceun kokotor sareng lebu, saatos damel sadidinten. Lederhosen, janten umumna pakean kelas pekerja anu ngagaduhan hartos budaya sareng sosial khusus dina budaya sareng nagara anu nyarios ku basa Jerman. Aranjeunna trendi di Bavaria, aranjeunna naékkeun alis dina sésana Jérman, tapi kedah dianggap unik di Ontario atanapi sésana Kanada.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Saatos pengumuman Pamaréntah Kanada pikeun muka deui wates internasional dina 7 Séptémber, Air Canada ngungkabkeun detil tambahan
    tina jadwal hiber Munich (MUC) - Toronto (YYZ) na anu direncanakeun.
  • Ngaleupaskeun larangan ngamungkinkeun warga asing anu parantos divaksinasi sacara lengkep sareng Pamaréntah vaksin anu ditampi ku Pamaréntah (Moderna, Pfizer, AstraZeneca, sareng J&J) sahenteuna 14 dinten sateuacanna sareng anu nyumponan sarat lebet khusus pikeun lebet Kanada pikeun perjalanan anu teu penting.
  • Jérman ogé ngamungkinkeun urang Kanada divaksinasi pinuh atanapi anu sanggup nunjukkeun uji COVID négatip anu valid pikeun asup ka Jérman sareng daérah Schengen.


Ngagem Lederhosen kanggo purun sareng Dirndl kanggo para wanoja nalika ngalayang teu lirén ti Ibukota Ibukota Bavaria Munich ka Toronto bakal tiasa tanpa naékkeun alis ku urang Jérman di kota-kota séjén di luar Bavaria sapertos Frankfurt.

Seueur jalma di Ontario, Kanada, resep ka Oktoberfest sareng gambar urang Jérman nganggo dirndls, lederhosen, sareng topi jerman, ditingali salaku papakéan tradisional Jerman Bavaria Oktoberfest.

Lufthansa parantos ngahubungkeun Jérman sareng Kanada sareng penerbangan non-stop, sareng nambihan pasangan Star Alliance Air Canada pikeun ngalancarkeun rute na ti Munich non-stop ka Toronto bakal nambihan pasar hiburan sareng bisnis penting ieu.

Munich, Frankfurt, sareng bandara Éropa sanés sapertos Wina, Zurich, Amsterdam, Brussel, sareng Paris nyambung ka Kanada kalayan penerbangan langsung sareng hiji-sambung.

Maskapai penerbangan sareng bandara sareng sagala rupa aliansi bersaing di pasar ieu. Salaku tambahan, operator biaya murah sareng piagam sapertos Condor ngalayanan pasar Kanada Jerman ti sababaraha bandara di Jérman sareng nagara-nagara tatangga.

Bandara konci di Jérman tetep janten FRAPORT (Frankfurt), tapi Munich di Nagara Éropa Kidul Bayaria mangrupikeun hub anu paling penting kadua pikeun nyambungkeun Jérman sareng dunya

Ampir sadaya bandara utama saling pakait sareng sistem Train ICE, ngamungkinkeun pikeun nyambungkeun kota-kota sareng bandara utama Jérman dina sababaraha jam sareng kecepatan langkung ti 200 km / jam.

"Nalika larangan perjalanan gampang di penjuru dunya, kami komitmen pikeun ngawangun jaringan internasional kami sareng neraskeun salaku operator global anu nyambungkeun dunya ka Kanada. Kalayan urang Éropa hoyong pisan ngumbara deui ka Kanada, kami siap ngahijikeun deui konsumén sareng kulawarga sareng réréncanganna, "saur Jen-Christophe Hérault, Regional Sales Manager Jerman, Switzerland, Austria & Éropa Wétan di Air Canada.

Sapertos sadayana maskapai, dinten-dinten ieu kasenangan Air Canada sareng Bandara Munich dumasarkeun kana kaayaan ayeuna.

Kusabab kitu, Air Canada nambihan siaran pers na: "Catet yén jadwal komérsial Air Canada tiasa diluyukeun sakumaha saratna dumasar kana lintasan COVID-19 sareng larangan pamaréntah. Panumpang tanggung jawab mastikeun yén aranjeunna tiasa sadayana
syarat pamasukan pamaréntah, kalebet nyepeng dokumén perjalanan anu leres, visa, sértipikat kaséhatan anu diperyogikeun, sareng sadaya syarat eligibility anu sanés pikeun penerbangan anu aranjeunna mésér. Kanggo inpormasi anu paling anyar, mangga buka Pusat Émbaran atanapi halaman wéb IATA urang. Kawijakan Wisata: Buku kalayan percaya diri.

Syarat pamaréntahan tiasa robih ku sakedik aya bewara

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment