Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Berita Pamaréntah wartos kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Ukraina Megatkeun Warta Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Turis Amérika ditahan di Ukraina kusabab nganggo kaos oblong Rusia

Turis Amérika ditahan di Ukraina kusabab nganggo kaos oblong Rusia
Turis Amérika ditahan di Ukraina kusabab nganggo kaos oblong Rusia
Ditulis ku Harry Johnson

Dina pidéo insiden Ukraina, anu dipedalkeun online, anu kasangka, nganggo kaos oblong anu dilebetkeun ku kecap "Rusia" sareng bendera nagara éta, tiasa didangu sacara kasar nyindiran pulisi pikeun "tetep nangis," sareng teras-terasan ngangsonan petugas keukeuh yén "anjeun Nazi," sareng "naon anu anjeun badé lakukeun - tangkap kuring?"

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Datang AS ditahan di Odessa kusabab kabiasaan kerusuhan.
  • Amérika nolak salah kalepatan saatos ditahan di Ukraina.
  • Turis AS ngaganggu katertiban umum, ngadorong konflik di Odessa Ukraina.

Hiji lalaki, dipercaya mangrupikeun turis Amérika, parantos ditahan ku pulisi di kota Ukraina kidul Odessa kusabab disangka nyababkeun gangguan nalika perayaan lokal peringatan kamerdekaan Ukraina ti USSR.

Odessa markas pulisi régional negeskeun yén warga nagara asing umur 26 taun ditéwak kusabab "ngaganggu tatanan umum." 

Pernyataan anu dikaluarkeun ku departemen pulisi lokal maca, "dina mangsa ngabuka bendera Ukraina di Tangga Potemkin, lalaki éta polah menantang sareng nimbulkeun konflik sareng jalma-jalma anu ngiringan kana éta kajadian."

"Henteu ngarespon kana tuntutan aparat penegak hukum pikeun ngeureunkeun kagiatan ilegalna, lalaki éta nyobian kabur pas anjeunna dibawa ka kantor pulisi," éta nuluykeun.

Dina pidéo tina Ukraine kajadian, dipedalkeun online, tersangka, nganggo kaos oblong anu dilebetkeun ku kecap "Rusia" sareng bendera nagara éta, tiasa didangu kalayan cemas nyindiran pulisi pikeun "tetep nangis," sareng teras-terasan ngangsonan petugas keukeuh yén "anjeun Nazi, "sareng" naon anu anjeun badé lakukeun - tangkap kuring? " Sanaos henteu aya detail anu ditepikeun sacara resmi ku pulisi, anjeunna katingalina nyarios sareng aksen Amérika sareng média lokal parantos ngalaporkeun yén anjeunna warga AS.

Dina klip anu sanésna tina adegan éta, anjeunna wani-wani nolak kasalahan naon, negeskeun yén anjeunna nembé "jalan-jalan sareng ditahan ku pulisi. Naha kabébasan ieu di Ukraina? "

Numutkeun kana sababaraha laporan, lalaki éta lahir di Rusia di 1994 sareng ngalih ka Amérika Serikat nalika kulawargana imigrasi di dinya.

Lalaki éta, anu henteu acan dingaranan, ayeuna ditaroskeun sareng badé dituduh tuduhan leutik sareng henteu patuh ngahaja kana paréntah anu sah atanapi paménta pulisi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment