24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Industri silaturahmi Walanda Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik News Kawat Wisata Warta Breaking Uganda Rupa-rupa Berita

Festival Film Pariwisata Global diluncurkeun dina 21 Oktober

Festival Film Pariwisata Global dibuka dina 21 Oktober
Festival Film Pariwisata Global dibuka dina 21 Oktober
Ditulis ku Harry Johnson

GTFF, Festival Film Pariwisata nomaden anu munggaran di dunya dihasilkeun pikeun diayakeun pikeun ngadukung tujuan wisata sareng ékonomi lokal gumantung kana pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • GTFF dihasilkeun ku pamimpin industri pariwisata sareng pilem Kanada sareng Amérika Serikat.
  • GTFF mikawanoh pilem internasional sareng produksi audio-visual anu dasarna ngahijikeun sareng sateuacanna kasadaran tujuan global.
  • Sawaréh tina panghasilan GTFF bakal dibagikeun sareng yayasan aktip anu siap ngajengkeun prinsip pariwisata berkelanjutan.

Péstasi Film Pariwisata Global (GTFF) mangrupikeun Péstasi Pilem groundbreaking anu nampilkeun pilem anu ngagaduhan kakuatan pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan tujuan peran anu penting dina kasuksésan bioskop sareng televisi. GTFF, Festival Film Pariwisata nomaden anu munggaran di dunya dihasilkeun pikeun diayakeun pikeun ngadukung tujuan wisata sareng ékonomi lokal gumantung kana pariwisata.

Festival Film Pariwisata Global dibuka dina 21 Oktober

GTFF mikawanoh pilem internasional sareng produksi audio-visual anu dasarna ngahijikeun sareng sateuacanna kasadaran tujuan global. Didorong ku pernyataan misi anu kuat, kagiatan GTFF kalebet lokakarya industri pilem ogé seminar anu ngajalajah pariwisata berkelanjutan; audién anu mereun nyandak tindakan pengawet anu positip.

Édisi Virtual 2021 GTFF dihasilkeun pakait sareng dukungan Pariwisata Walanda.

Misi Festival Film Pariwisata Global nyaéta:

  • Pikeun mikawanoh sareng ngahargaan pembuat pilem wisata berbakat.
  • Pikeun nampilkeun pilem umum sareng produksi ngeunaan tujuan wisata sareng produk.
  • Pikeun ngamajukeun tren pang anyarna dina pembuatan pilem pariwisata.
  • Pikeun condong minat bisnis wisata sareng perusahaan produksi kana produk pilem pariwisata.
  • Nginspirasi para ahli industri pilem pikeun ngarobah usaha sareng ngahususkeun dina ngadamel pilem pariwisata.
  • Pikeun narik perhatian perusahaan produksi pilem, média, pariwisata, sareng masarakat kana hiji platform.
  • Pikeun nyiptakeun kaayaan pikeun kontén promosi anu épéktip pisan.

Sawaréh tina panghasilan GTFF bakal dibagikeun sareng yayasan aktip anu siap ngajengkeun prinsip pariwisata berkelanjutan.

GTFF dihasilkeun ku pamimpin industri pariwisata sareng pilem Kanada sareng Amérika Serikat anu ngagaduhan kasang tukang kasohor dina Pilem sareng Pariwisata kalebet pengangkatan komisi pangaturan pilem sareng pariwisata.

Ti mimiti perdana dunya nepi ka upacara penghargaan, ti mimiti ditayangkan nepi ka jejaring industri anu subur, tina kompetisi sengit anu disetir ku juri internasional, dugi ka panyatur konci anu hadé, kasempetan pikeun minuhan kabutuhan pamilon pikeun langkung ngartos sareng janten bagian tina tren pamungkas dina ngadamel pilem seueur pisan.

Sektor publik, pilem sareng pariwisata ogé bakal ngagaduhan aksés kana berita heula sareng inpormasi ti aparat pariwisata internasional kalayan inpormasi tujuan anu aya hubunganana sareng bioskop sareng pilem.

Salaku tambahan kana Pilem Pilem Festival, 2021 GTFF nyayogikeun aksés ka seminar industri bébas jero sareng lokakarya anu dikirimkeun ku guru industri. Seminar kanggo pembuat pilem kalebet ngumpulkeun modal pikeun produksi, publisitas pilem, distribusi sareng dasar-dasar casting. Lokakarya perkenalan ngaliput pembuatan film, skrip sareng kinerja kaméra sayogi pikeun komunitas pilem. Seminar Tujuan ku Walanda sareng Dewan Pariwisata Uganda bakal mingpin sareng nutup kajadian inpormasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment