24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah Iran Ngabobol Warta wartos jelema kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Ukraina Megatkeun Warta Rupa-rupa Berita

Henteu leres: Ukraina nolak pembajakan pesawat na di Kabul

Ukraina nolak pembajakan pesawat na di Kabul
Ukraina nolak pembajakan pesawat na di Kabul
Ditulis ku Harry Johnson

Numutkeun ka Kamentrian Luar Ukraina, sadaya pesawat anu Kiev biasa ngévakuasi warga Ukraina ti Apganistan parantos aman balik ka Ukraina.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ukraina nyarioskeun yén henteu aya pesawat Ukraina anu dibajak di Kabul atanapi tempat sanés.
  • Sadaya pesawat evakuasi Ukraina parantos aman balik ka Kiev.
  • 256 urang diungsikeun dina tilu hiber.

Numutkeun ka juru carios Kamentrian Luar Ukraina, laporan tiheula ngeunaan pesawat Ukraina dibajak di ibukota Kabul di Afghanistan sareng salajengna diterbitkeun ka Iran henteu leres.

Ukraina nolak pembajakan pesawat na di Kabul

"Henteu aya pesawat Ukraina anu dibajak di Kabul atanapi di tempat sanés. Laporan ngeunaan pesawat anu dibajak yén sababaraha toko média sumebar henteu leres, ”saur juru carios Kamentrian Luar Ukraina Oleg Nikolenko dina wawancara sareng RBC kantor berita Ukraina dinten ayeuna.

Dumasar kana Kamentri luar negeri resmi, sadaya pesawat anu Kiev biasa ngévakuasi warga Ukraina ti Apganistan parantos aman balik ka Ukraina. Dugi ka ayeuna, 256 urang diungsikeun dina tilu hiber.

Juru bicara Organisasi Penerbangan Sipil Iran Mohammad Hassan Zibakhsh, dina gilirannana, ogé nolak laporan ngeunaan pesawat anu dibajak. Numutkeun ka agénsi berita Mehr, anjeunna nunjukkeun yén maskapai maskapai Ukraina ngadamel tempat persinggahan pikeun ngeusian bahan bakar di kota Iran Mashhad dinten Senén sareng teras angkat ka Kiev, dimana éta badarat jam 10:50 WIB waktos lokal.

Wakil Menteri Luar Negeri Ukraina Yevgeny Yenin nyatakeun sateuacana yén jalma anu teu dikenal parantos nyita pesawat Ukraina dinten Salasa sareng ngapungkeun ka Iran. Numutkeun ka pejabat, pesawat éta leres-leres dibajak.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment