Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Israél Ngabobol Warta wartos Rusia Ngabobol Warta Saudi Arabia Ngabobol Warta Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Ngalayang mimiti ka Agustus: Seychelles nyatakeun nomer kadatangan tamu anu alus teuing

Nomer pangunjung Seychelles

Nyirian tonggak tonggong anu sanés pikeun sataun éta, sareng mimiti ngapung dugi ka Agustus, tujuan pulau sacara resmi nyerang 80,000 pengunjung, tanda positif pikeun pamulihan industri pariwisata di Seychelles.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Nalika perjalanan di Éropa deui, pamangku kapentingan lokal di tujuan pulau Samudera Hindia optimis ningali dorongan para pengunjung ti pasar sumber tradisionalna di Éropa Kulon.
  2. Salila saminggu 37 taun 2021, rékor 9,000 pangunjung kacatet dina tujuan.
  3. 6 pasar utama pikeun Seychelles pikeun taun dugi ka 15 Agustus 2021, nyaéta Rusia, UAE, Israel, Jérman, Perancis, sareng Saudi Arabia.

Ngitung jumlah anu pikasieuneun tina 10,413 pengunjung dina 2 minggu, Seychelles nampi pangunjungna 76,737th pikeun taun 8 Agustus 2021, sareng pangunjungna 82,026th dina bulan Agustus 15,2021, kalayan 96% kadatangan, dirékam saatos tahap terakhir tina dibuka deui janten pariwisata dina Maret 2021.

Logo Seychelles 2021

Salila minggu 37 taun 2021, rékor 9,000 pangunjung kacatet dina tujuan, ngan ukur sarébu kirang tina rata-rata pre-pandemi normal baheula 2019.

5,289 pangunjung turun dina Seychelles salami minggu kadua Agustus 2021 kalayan paningkatan anu jelas ti Perancis, kalayan 807 pengunjung naékkeun pendatangan salami minggu 9 dugi ka 15 Agustus 2021.

Nalika perjalanan di Éropa sareng nagara-nagara sayah larangan perjalananana, pamangku kapentingan lokal di tujuan pulau Samudera Hindia optimis ningali dorongan jumlah pengunjung ti pasar sumber tradisionalna di Éropa Kulon.

Ibu Sherin Francis, Sekretaris Utama pikeun Pariwisata, nyatakeun yén jumlah anu ayeuna pikaresepeun pisan, sabab éta ngagambarkeun ramalan anu dilakukeun ku Pariwisata Seychelles dina awal taun nampi antara 111,000 sareng 189,000 pengunjung dina 2021.

"Permintaan pikeun perjalanan tetep luhur sanaos wisatawan masih nyanghareupan seueur kateupastian. Agustus parantos dimimitian dina catetan anu positip pikeun tujuan kami, kami parantos dugi ka 700 pengunjung per dinten sareng nomerna tetep ajeg. Pariwisata Seychelles ngarepkeun nomer anu ngajangjikeun pikeun sasih payun. Kami dina jalur pikeun ngahontal target datangna pariwisata 2021 urang. Kuring yakin yén ku usaha tim pamasaran urang sareng mitra perjalanan kami, paruh kadua taun pasti bakal janten kasempetan anu langkung saé pikeun Seychelles ningkatkeun angka datangna pengunjung sareng penghasilan pariwisata, "saur Ibu Francis. 

Genep pasar terkemuka pikeun Seychelles pikeun taun dugi ka 15 Agustus 2021 nyaéta Rusia kalayan 17,228 pengunjung dituturkeun ku Uni Émirat Arab (UEA) sareng Israél masing-masing 14,178 sareng 7,086 pangunjung, Jérman kalayan 5,122 pangunjung, Perancis kalayan 4,276 pangunjung sareng tungtungna Saudi. Arab sareng 3,166 pengunjung.

Tujuanna ayeuna dilayanan kalayan penerbangan biasa ku salapan mitra maskapai kalebet Emirates Airlines, Qatar Airways, Aeroflot, Etihad Airways, Edelweiss, Ethiopian Airlines, Turkish Airline, Kenya Airways ogé maskapai nasional na Air Seychelles.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment