24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Berita Breaking UAE Warta Breaking Uganda Rupa-rupa Berita

Uganda ka Dubai: sakali aranjeunna turun tina daptar beureum COVID

Uganda ka Dubai: Siap angkat

Uganda Airlines badé ngamimitian penerbangan jarak jauh ka Dubai anu dijadwalkeun pikeun Oktober 2021, dituturkeun ku London sareng Guangzhou ti saprak Airbuses sacara resmi nampi Sértipikat Operator Udara (AOC) ti Otoritas Penerbangan Sipil Uganda (UCAA) kamari 23 Agustus 2021 .

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pangwangunan ieu ngeureunkeun prosés sertifikasi 5-tahap anu berkepanjangan anu ningali pasangan operator A330s didasar di Entebbe.
  2. Maskapai ayeuna tiasa ngalih antara CRJ-900 sareng kapasitas A330 langkung luhur kana jasa, gumantung kana paménta panumpang sareng momotan.
  3. A330s bakal dianggo dina jasa ka London, Dubai, Mumbai, sareng Guangzhou sakali Uganda turun tina daptar beureum COVID-19.

Pamaréntahan Diréktur Jénderal UCAA, Fred Bamwesigye, ngagem tim nalika parantosan prosés nambihan Airbus ka Mitsubishi CRJ 900 dina AOC salami upacara serah terima di Entebbe.

Fase terakhir prosés sertifikasi 5 tahap nuturkeun hiber ti Keur lumangsung kaméra, ka Johannesburg, Afrika Kidul, nalika kaptén latihan senior Francis Barros sareng kaptén latihan senior Pete Thomase badarat dina seri Airbus # A330-800 Neo tanggal 12 Agustus 2021, di Bandara Internasional OR Tambo.

Pangembangan éta ngeureunkeun prosés sertifikasi 5-tahap anu berkepanjangan anu ningali pasangan pesawat A330 didasar di Entebbe, ngantosan AOC kumargi maskapai parantos réngsé paréntah operator nasional anu kadua 2 A330s dina bulan Pébruari ti pabrik Airbus ngantosan AOC.

Ayeuna masihan maskapai kalenturan pikeun ngalih antara CRJ-900 sareng kapasitas A330 langkung luhur dina jasa, gumantung kana paménta panumpang sareng momotan.

Numutkeun ka CEO Uganda Airlines Acting, Jennifer Bamuturaki, A330s bakal dianggo dina jasa ka London, Dubai, Mumbai, sareng Guangzhou sakali Uganda kaluar tina daptar beureum COVID-19 di nagara tujuan. Watesan anu neraskeun tina perjalanan ti Uganda parantos ningali jasa anu direncanakeun ka Dubai leueur ku sabulan dugi ka Oktober, sedengkeun anu ka London ayeuna parantos dipindahkeun ka awal 2022.

London, Mumbai, sareng Guangzhou mangrupikeun rute paling luhur anu henteu dilayanan langsung ti Entebbe numutkeun statistik ti 2019. Rute Entebbe-London ngagaduhan 84,000 panumpang perjalanan sapanjang taun, dituturkeun ku Mumbai dina 42,000 sareng Guangzhou di 29,000. Éta bakal ngawakilan beban harian 230 panumpang antara Entebbe sareng London - 115 ka Cimahi sareng 79 ka Guangzhou.

Di Uganda, ti 3 Januari 2020, dugi ka ayeuna 24 Agustus 2021, aya 118,673 kasus anu dikonfirmasi COVID-19 kalayan 2,960 maotna, dilaporkeun ka World Health Organization (WHO). Dugi ka tanggal 23 Agustus 2021, jumlahna aya Dosis vaksin 1,163,451 parantos dikaluarkeun.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Tony Ofungi - eTN Uganda

Leave a Comment