Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Jepang Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan olahraga piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Jepang nyatakeun kaayaan darurat COVID-19 di dalapan préféktur deui

Jepang nyatakeun kaayaan darurat COVID-19 di 8 langkung préféktur
Jepang nyatakeun kaayaan darurat COVID-19 di 8 langkung préféktur
Ditulis ku Harry Johnson

Hokkaido, Miyagi, Gifu, Aichi, Mie, Shiga, Okayama sareng Hiroshima préféktur sacara resmi bakal aya dina kaayaan Darurat ti Jumaah ieu dugi ka 12 Séptémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jepang ngalegaan kaayaan Darurat coronavirus.
  • Perluasan Nagara Darurat sumping nalika Tokyo ngagaduhan Paralimpik.
  • Rumah sakit di seberang Jepang berjuang di tengah COVID-19 gundukan.

Numutkeun ka sumber pamaréntah Jepang, Jepang bakal nambihan deui dalapan préféktur ka Nagara Darurat COVID-19 anu ayeuna ngaliput Tokyo sareng 12 daérah sanés, dina upaya ngeureunkeun tsunami nagara inféksi coronavirus.

Hokkaido, Miyagi, Gifu, Aichi, Mie, Shiga, Okayama sareng Hiroshima préféktur sacara resmi bakal aya dina kaayaan Darurat ti Jumaah ieu dugi ka 12 Séptémber.

Perdana Menteri Jepang Yoshihide Suga patepung sareng anggota Kabinetna kaasup menteri kaséhatan Norihisa Tamura sareng Yasutoshi Nishimura, menteri anu jawab réspon COVID-19, pikeun ngabahas langkah éta, sareng kaputusan bakal dijantenkeun resmi dina rapat gugus tugas Rebo. .

Dina kaayaan Darurat, réstoran dipenta pikeun henteu nyayogikeun alkohol atanapi nawiskeun karaoke, sareng diparentah tutup dugi ka 8 wengi. Fasilitas komérsial utama kaasup department store jeung mall balanja dipénta pikeun ngawatesan jumlah nasabah anu diijinkeun dina waktos anu sami.

Suga ogé parantos ngadorong masarakat pikeun ngirangan jalan kaluar ka daérah anu rame ku 50%, sareng pikeun perusahaan supados padamel karyawan damel ti bumi sareng ngirangan angka komuter ku 70%.

Perluasan kaayaan darurat - ayeuna aya dina tempat di Tokyo ogé Ibaraki, Tochigi, Gunma, Chiba, Saitama, Kanagawa, Shizuoka, Kyoto, Osaka, Hyogo, Fukuoka sareng Okinawa préféktur - asalna salaku ibukota host Paralympics, anu bakal dilaksanakeun ampir sadayana tanpa pemirsa, ti Salasa.

Pamaréntah ogé badé ngalegaan kuasi kaayaan darurat anu ngaliput 16 préféktur ka opat deui - Kochi, Saga, Nagasaki sareng Miyazaki - ceuk sumber éta, tindakan anu ngamungkinkeun para gubernur nempatkeun larangan bisnis di daérah khusus tibatan ka sadayana. préféktur.

Rumah sakit di seuseueurna Jepang berjuang dina kaayaan kasus COVID-19, kalayan kakurangan ranjang maksakeun seueur gejala anu langkung enteng pikeun ngatasi di bumi.

Minggu kamari, anu Asosiasi Gubernur Nasional nyauran pamaréntah pikeun maksakeun kaayaan darurat atanapi nagara darurat kuasi nasional pikeun nyegah panyebaran inféksi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment