Ngabobol Warta Internasional News Kaséhatan Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Agénsi perjalanan protés: Pernyataan Menteri Pariwisata Italia nyasabkeun

Menteri Pariwisata Italia anu positip sareng bahagia

"Musim na saé, pameran sareng kongrés parantos dihurungkeun deui. Kuring moal masihan nomerna, tapi bakal janten usum panas anu saé, caket taun 2019, upami henteu di luar sababaraha kaayaan. Pondokna, usum anu positif pisan. Kami parantos ningali ka usum salju, pikeun ngamungkinkeun usum damai, tanpa jolts. " Kitu ceuk Massimo Garavaglia, Menteri Pariwisata Italia, dina Rapat Rimini.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ngagunakeun kecap sapertos éndah, tengtrem, sareng positip sanés anu hoyong didangukeun ku agén perjalanan di Italia ti Menteri Pariwisata na.
  2. Saatos Menteri ngabijilkeun pandangan positip na kana industri pariwisata di nagarana, agénsi perjalanan parantos cukup ngadangukeun sareng ngirim serat protés.
  3. Singkatna, Gerakan Otonom Agénsi Perjalanan Italia nyarios ka Menteri Pariwisata, "Ieu sanés bebeneran."

"Dina sajarahna," tambah Menteri, "Pariwisata bernilai 14% PDB, tapi tiasa ngahontal 20%. Éta henteu gélo. Kami gaduh poténsi anu hébat. Tapi urang meryogikeun sababaraha hal: contona, rencana umum pikeun tuangeun sareng anggur. Maka urang kedah tujuan pikeun ngagaduhan 60 ITS (Institut Téknis Langkung Luhur pikeun mahasiswa Pariwisata) sapertos Spanyol. Kalayan minimum organisasi urang tiasa kéngingkeun pangsa pasar. "

Enrica Montanucci

Protes MAAVI, (Gerakan Otonom Otoritas Perjalanan Italia)

Dina pandangan D-Day anu katilu, dinten ka-8 martabat, diayakeun tanggal 10 Séptémber 30:XNUMX di Piazza del Popolo di Roma, Présidén Asosiasi Agénsi Perjalanan, Enrica Montanucci, ngirim protés resmi ka Pariwisata Italia Menteri Massimo, anu janten tamu dina rapat Rimini 2021 sareng anu ngarayakeun usum panas wisata Italia salaku musim rékor.

Surat ka Menteri ti Ibu Montanucci sapertos kieu:

"Dear Menteri Garavaglia:

"Naon anu anjeun nyatakeun di Rimini leres-leres henteu ditarima pikeun sadaya kategori agén perjalanan Italia. Upami ku 'usum ampir dina tingkat 2019' anjeun ngarujuk ka jalma-jalma anu, henteu tiasa angkat ka tempat sanés, parantos ngucurkeun Resor wisata Italia, masihan, sahenteuna dina analisa anu munggaran, kesan yén sagalana parantos wangsul janten normal, maka kami ogé bakal satuju sareng anjeun. Pantai lengkep, hotél pinuh, jalma di sakuriling… dina niru warna-warni surak usum panas nonchalant.

"Ieu lain bebeneran.

"Saha anu damel salaku agén perjalanan ku perdagangan parantos ningal seueur jalma ngalangkungan kantorna, dijual (parah sareng kasusah kusabab teu percanten sareng kurangna kajelasan inpormasi) seueur tujuan Italia anu gelut sareng reservasi online, kalayan palayan hotél anu licik sering diusahakeun ngahontal palanggan sacara langsung, pelanggan anu sieun sareng henteu yakin, harga anu dipompa dugi ka ekstrim, sareng seueur deui. Hotél lengkep henteu hartosna pariwisata aya dina pamulihan.

"Dunya urang, nyaéta agénsi perjalanan anu nyéépkeun 80,000 jalma, anu mangtaun-taun parantos mayar pajeg cicingeun sareng henteu kantos naroskeun naon-naon, aya dina tungtung garis. Kami ngalaman usum panas anu kurang tujuan luar-Éropa, ningali jilid sami sareng 35% tibatan 2019, ngan ukur ngarujuk kana sasih usum-luhur. Nyandak… Januari / Juli, rata-rata turunna 90%. Dasarna, henteu aya anu robih.

"Kami yakin kana sumanget anjeun, tapi kami ogé yakin yén pikahareupeun anu urang nyanghareupan peryogi dukungan anu penting anu kedah dialokasikan kalayan gancang pisan. Kusabab kitu, éta meureun picilakaeun sareng henteu kapaké pisan pikeun nyebarkeun pernyataan palsu.

"Tina MAAVI, ku alatan éta, ditepikeun ka anjeun paménta pikeun ngawatesan panggunaan média anu ngabahayakeun sareng nyasabkeun, pikeun ngupingkeun jeritan 'nyeri sareng asa-asa' agén perjalanan sareng, ka kolega, banding pikeun balik ka jalanan kompak dina 8 Séptémber. Langkung seueur sareng langkung merjuangkeun tibatan anu terakhir waktos ngalawan bla bla bla ngagorowok institusi, 'Kecap cekap. Waktosna kanggo kanyataan. '”

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment

1 Comment