Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Maskapai Alitalia: Ditutup pikeun bisnis

Arrivederci Alialia

Dimimitian ti tengah wengi, 24 Agustus 2021, maskapai Alitalia moal ngajual deui tiket pikeun penerbangan anu lumangsung ti tanggal 15 Oktober di. Maskapai ieu bakal ngirim email ka palanggan na anu parantos mésér penerbangan ti 15 Oktober 2021, ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Naon pilihan pikeun palanggan ieu sareng naon anu kajantenan tikétna anu parantos aranjeunna mayar?
  2. Pelanggan bakal dipasihan pilihan kanggo ngagentos hiberna sareng setara anu sanés dikelola ku perusahaan Alitalia dugi ka 14 Oktober 2021.
  3. Éta ogé bakal tiasa pikeun palanggan nampi ngabalikeun duit pinuh tina tikétna.

Saatos kéngingkeun lisénsi operasi sareng sertipikat operator pesawat ti ENAC, Otoritas Penerbangan Sipil Italia dina tanggal 18 Agustus, maskapai ITA (Italia Trasporto Aereo), baheulana kawanoh salaku Alitalia, parantos disiapkeun pikeun take-off resmi. ITA bakal muka penjualan tikét mimitian ti 26 Agustus.

Tawaran anu ngariung dibereskeun kanggo aset hiber Alitalia

Déwan ITA, anu patepung dina pimpinan Alfredo Altavilla, ngumbar ngarobih tawaran anu teu ngariung parantos dikirim dina 16 Agustus ka Administrasi Luar Biasa Alitalia kana beungkeutan. Penawaran ieu kalebet 52 pesawat, sajumlah slot anu aya hubunganana, ogé kontrak sareng asét tambahan ti cabang Aviation pikeun ngamimitian operasi dina 15 Oktober.

Saha anu bakal ngatur jasa palanggan?

Operator pusat palanggan ITA énggal bakal janten Covisian anu ngagunakeun téknologi awan dina kolaborasi sareng mitra sapertos Salesforce sareng Amazon Web.

Salaku tambahan, ti tanggal 26 Agustus, situs pikeun kumpulan aplikasi ti jalma anu resep damel sareng ITA bakal janten operasional. Ieu bakal dituturkeun ku rapat sareng serikat padagangan pikeun ngamimitian negosiasi kontrak kerja anyar.

ITA pikeun ngaevaluasi karyawan ayeuna pikeun padamelan

ITA bakal ngamimitian operasina sareng 2,800 karyawan. Éta tiasa dibaca dina komunikasi anu dikirim ku perusahaan ka serikat padamelan dina pandangan mimiti konfrontasi. Tenaga kerja "mimitina diperyogikeun pikeun ngamimitian kagiatan" nyaéta "sami, numutkeun Rencana Bisnis, ka 2,800 karyawan" ngajelaskeun ITA, anu nyatakeun yén "sayogi" kanggo nyusun tanaga kerja "ogé ngaevaluasi calon naon pikeun padamelan anu ditepikeun ku karyawan Alitalia Sai ayeuna. "

Rencana Bisnis nyayogikeun yén perusahaan tiasa "teraskeun ningkatkeun karyawan awal" dugi ka "ngahontal jumlah maksimum sakitar 5,750 karyawan dina taun 2025. Samentawis éta, ITA ngumumkeun yén sadaya karyawan bakal dipénta pikeun kéngingkeun anti Héjo COVID Héjo.

Idéntifikasi panyawat pesawat strategis

ITA negeskeun deui kaputusan na pikeun ngajantenkeun armada na janten homogen dina jangka waktu rencana industri sareng, pikeun tujuan ieu, pikeun ngamimitian prosés ngabaru deui armada awal sa gancang-gancangna, ngagantikeunana sareng generasi anyar pesawat anu langkung éfisién sareng ramah lingkungan. .

Kaputusan ngeunaan komposisi armada ka hareup bakal dicandak sareng dikomunikasikan ku Séptémber. ITA ogé ngaluncurkeun program kasatiaan anyar "anu mayunan kualitas jasa anu ditawarkeun ka palanggan, berpotensi integral sareng mitra industri anu sanés" nunjukkeun yén peraturan Éropa nyegah perusahaan énggal pikeun tiasa bersaing pikeun akuisisi Alitalia Program MilleMiglia.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment