24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Warta Breaking Indonésia wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Vaksin Rusia Sputnik V COVID-19 disatujuan pikeun panggunaan darurat di Indonésia

Vaksin Rusia Sputnik V COVID-19 disatujuan pikeun panggunaan darurat di Indonésia
Kepala Badan Pengendalian Narkoba sareng Pangan Nasional Indonésia Penny Lukito
Ditulis ku Harry Johnson

"Badan Nasional Narkoba sareng Pangan nyatujuan vaksin coronavirus sanés, Sputnik V, dinten Salasa 24 Agustus," pernyataan anu diterbitkeun dinten ieu dina halaman wéb Badan Nasional Narkoba sareng Kontrol Pangan dibaca.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Indonesia nyatujuan vaksin coronavirus buatan Rusia.
  • Tinjauan lengkep pangobatan parantos dilaksanakeun.
  • Indonesia dugi ka ayeuna parantos nyatet langkung ti 4,000,000 kasus COVID-19.

Badan Nasional Narkoba sareng Kontrol Pangan Nasional ngumumkeun dinten Rebo yén vaksin coronavirus Sputnik V buatan Rusia parantos disahkeun pikeun panggunaan darurat di nagara éta.

"Badan Nasional Narkoba sareng Pangan nyatujuan vaksin coronavirus sanés, Sputnik V, dinten Salasa 24 Agustus," pernyataan anu diterbitkeun dinten ieu dina halaman wéb nagara éta Badan Nasional Pengendalian Narkoba sareng Pangan berbunyi.

Kepala agénsi Penny Lukito nyarios yén tinjauan anu lengkep ngeunaan pangobatan parantos dilaksanakeun. Anjeunna nambahan yén épéktipitas Sputnik V nangtung dina 91.6%.

Dana Investasi Langsung Rusia (RDIF), dina gilirannana, nyatakeun yén Indonésia mangrupikeun nagara 70 anu parantos disatujuan Sputnik V. Jumlah penduduk nagara anu parantos masihan otorisasi vaksin Rusia nyaéta opat milyar, anu nyumbang 50% penduduk sadunya.

"Indonésia mangrupikeun nagara anu paling padumukan di Asia sareng kalebet Sputnik V dina portopolio vaksin nasional bakal disayogikeun pikeun nganggo salah sahiji vaksin anu paling aman sareng paling épéktip di dunya," saur CEO RDIF.

Indonésia ayeuna parantos nyatet langkung ti opat juta kasus coronavirus, langkung ti 128,000 maotna sareng sakitar 3.6 juta pulih. Otoritas nagara éta sateuacanna nyatujuan panggunaan vaksin coronavirus anu dihasilkeun Sinovac, Sinopharm, AstraZeneca, Moderna sareng Pfizer.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment