24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Hungaria wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

British Airways balik deui ka Budapest kalayan penerbangan London Heathrow

British Airways balik deui ka Budapest kalayan penerbangan London Heathrow
British Airways balik deui ka Budapest kalayan penerbangan London Heathrow
Ditulis ku Harry Johnson

Balikna British Airways nawiskeun sambungan panumpang Budapest kana sababaraha penerbangan jarak jauh ngalangkungan hub na nalika pasar salajengna dibuka deui.   

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • British Airways ngabalikan hiber London-Budapest
  • BA nawiskeun jasa mingguan tilu kali antara Budapest sareng London.
  • British Airways pikeun ningkatkeun jumlah penerbangan pikeun usum usum mendatang.

Bandara Budapest parantos ngabagéakeun ngamimitian jasa udara BA ka London Heathrow. Nyambungkeun deui hubungan antara dua kota modal, British Airways balik deui ka pasar UK Budapest ayeuna.  

Mimitina nawiskeun jasa tilu kali mingguan, pamawa bendera Inggris parantos ngonfirmasi paningkatan kana opat kali mingguan ku pertengahan Séptémber, dorongan anu penting pikeun usum usum anu bakal datang. British Airwaysbalik ogé nawiskeun sambungan panumpang Budapest kana sababaraha penerbangan jarak jauh ngalangkungan hub na nalika pasar salajengna dibuka deui.   

Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest saurna: "Inggris parantos janten pasar nagara pangbadagna di Budapest salami mangtaun-taun. Anu langkung penting, London parantos janten pasangan kota panggedéna ku jumlah anu penting, janten rongkah pisan pikeun ngabagéakeun deui British Airways ka bandara urang sareng indikasi anu sanés pikeun pamulihan urang. " 

Ngalayanan langkung ti satengah juta panumpang bulan kamari - kamekaran mantap 77% dibandingkeun Juli kamari - Budapest nyaksian tren positip ku ngahudangkeun réa rute anu parantos lami sareng suksés. 

British Airways mangrupikeun maskapai maskapai penerbangan Karajaan Inggris. Kantor pusatna di London, Inggris, caket hub utami na di Bandara Heathrow. Maskapai mangrupikeun operator anu kadua dumasar Inggris, dumasarkeun kana ukuran armada sareng panumpang anu dibawa, di balik easyJet.

London Heathrow mangrupikeun bandara internasional utama di London, Inggris. Éta mangrupikeun salah sahiji genep bandara internasional anu ngalayanan wilayah London. Fasilitas bandara dipiboga sareng dioperasikeun ku Heathrow Airport Holdings.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment