Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Fiji Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Fiji nyorong nuju pariwisata dibuka deui nalika Désémber 2021

Fiji nyorong nuju pariwisata dibuka deui nalika Désémber 2021
Fiji nyorong nuju pariwisata dibuka deui nalika Désémber 2021
Ditulis ku Harry Johnson

Unggal vaksinasi ngadeukeutkeun Fiji salengkah pikeun tiasa ngabagéakeun tamu internasional ka pulau-pulau sakali deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Langkung 92% penduduk target Fiji nampi dosis munggaran vaksin COVID-19.
  • Pariwisata Fiji ngaluncurkeun inisiatif lokal anu anyar pikeun ngadorong vaksinasi.
  • Industri pariwisata Fiji sacara lega nyoko kana Komitmen Fiji Care.

Kalayan langkung ti 92% penduduk target anu nampi dosis pangpayunna tina vaksinasi COVID-19 sareng langkung tina 41% ayeuna divaksinasi pinuh, Fiji parantos ngajantenkeun kamajuan anu signifikan pikeun tujuan na dibuka deui ku Désémber 2021, sabab unggal vaksinasi nyandak Fiji saléngkah langkung caket kana mahluk tiasa ngabagéakeun tamu internasional ka pulau-pulau sakali deui.

Fiji nyorong nuju pariwisata dibuka deui nalika Désémber 2021

"Kami aya di parapatan umur perjalanan sareng pariwisata anu énggal dimana resuminasi perjalanan internasional ditempelkeun kana pélor pérak — vaksin COVID-19," saur Menteri Perdagangan, Perdagangan, Pariwisata sareng Angkutan, Hon. Faiyaz Koya. "Vaksinasi populasi target kami henteu ngan mastikeun yén urang ngajaga komunitas urang aman, tapi ogé yén kami siap ngabagéakeun dunya deui ka sisi pantai sareng nyandak urang Fiji ka padamelan anu aranjeunna resep."

Salaku bagian tina persiapan pikeun muka deui Fiji, Fiji Pariwisata parantos ngaluncurkeun inisiatif lokal anu anyar pikeun ngadorong sakumna warga Fiji pikeun divaksinasi sareng siap-siap pikeun perjalanan teras-terasan upami dibatesan. Éta pesen anu saderhana, tapi anu penting: "Éta anu pangsaéna pikeun perjalanan kami: divaksinasi sareng siap-siap." Kampanye ngiluan pesen Pariwisata Australia pikeun ngabagi dukungan sareng dorongan anu sami pikeun vaksinasi di Fiji.

Pikeun mastikeun kasehatan utami sareng kasalametan duanana wisatawan sareng warga lokal nalika dibuka deui, Industri pariwisata Fiji parantos ngadopsi Komitmen Fiji Perawatan sacara lega; standar anu disatujuan ku WHO ngeunaan ukuran kaséhatan sareng kaamanan prakték anu paling hadé anu dirancang pikeun ngajantenkeun industri kana norma perjalanan anu aman di dunya pasca COVID. Operator pariwisata ngupayakeun ngahontal vaksinasi 100% pikeun sadaya pagawé anu layak sareng bakal nampi CFC 100% Vaksinasi Perangko sakali réngsé. Dugi ka ayeuna, aya 46 resép Fiji anu parantos ngahontal vaksinasi 100% pikeun padamelna.

Salaku tambahan, Pariwisata Fiji Amérika Kalér parantos ngaluncurkeun kampanye pamasaran interaktif, anu disebat "Milarian Bula anjeun" kanggo ngadorong konsumén pikeun ngamimitian ngalamun sareng ngarencanakeun perjalanan sampurna pikeun Fiji. Kampanye dipuseurkeun sakitar kuis pikeun ngabantosan palancong mendakan 'Bula' sareng nampi saran perjalanan anu cocog sareng karesepna. Kampanye dipaénkeun tina ucapan salam Fiji "bula" - istilah kalayan seueur hartos kalebet halo, kabahagiaan, kaséhatan anu séhat, sareng énergi kahirupan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment