24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

'Roma Inggris' tiasa kaleungitan Status Warisan Dunya UNESCO

'Roma Inggris' tiasa kaleungitan Status Warisan Dunya UNESCO
'Roma Inggris' tiasa kaleungitan Status Warisan Dunya UNESCO
Ditulis ku Harry Johnson

A atraksi wisata utama ngan 66.5 mil (107 km) kidul-wétaneun London, Canterbury dina bahaya kaleungitan kageulisan sareng sajarahna ku ngamungkinkeun nambahan jumlah kamajuan awon sareng outsized di jero, atanapi caket sareng inti kota anu bersejarah, masih kalebet di jero na sirkuit tembok abad pertengahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Canterbury nyanghareupan résiko musnah, saur kelompok warisan.
  • UNESCO tiasa ngaleungitkeun status Situs Warisan Dunya Canterbury.
  • Pariwisata hargana ampir $ 700 juta sataun pikeun ékonomi Canterbury.

SIMPAN Warisan Inggris, salah sahiji grup warisan terkemuka di Inggris, ngaluarkeun laporan dinten ayeuna peringatan yén kota Warisan Dunia UNESCO Canterbury nyanghareupan résiko musnah sacara gagabah.

Atraksi wisata utama ngan 66.5 mil (107 km) kidul-wétan London, Cibungbulang aya dina bahaya kaleungitan kageulisan sareng sajarahna ku ngamungkinkeun nambahan jumlah kamajuan awon sareng outsized di jero, atanapi caket sareng inti kota anu bersejarah, masih kalebet dina sirkuit tembok abad pertengahan, saur kelompok warisan dina laporan.

Nagara Canterbury caket kana kaayaan darurat nasional, tambahna.

Kota tiasa nuturkeun Liverpool anu nembé dilucuti na UNESCO Status Situs Warisan Dunya, Ptolemy Dekan, presiden Paguyuban Canterbury, ogé ngingetkeun.

Pariwisata acara figur paling anyar anu sayogi ampir 700 juta dolar AS sataun pikeun ékonomi Canterbury. Kota narik sakitar 65 juta wisatawan sataun sateuacan COVID-19 pandemi.

Canterbury kasohor ku katedral na anu ngajentul, bumi karuhunna Garéja Inggris, diadegkeun dina taun 597 Masehi, kalayan gedong ayeuna mimiti ti 1070.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment