24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Vaksinasi COVID-19 ayeuna wajib pikeun sadaya padamel Air Canada

Vaksinasi COVID-19 ayeuna wajib pikeun sadaya padamel Air Canada
Vaksinasi COVID-19 ayeuna wajib pikeun sadaya padamel Air Canada
Ditulis ku Harry Johnson

Gagal divaksinasi pinuh ku 30 Oktober 2021 bakal ngagaduhan akibat dugi ka kalebet cuti atanapi penghentian anu teu dibayar, kecuali pikeun anu cocog pikeun akomodasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Air Canada ngenalkeun kabijakan kaséhatan sareng kaamanan anyar.
  • Sadaya padamel Air Canada sareng padamelan hew kedah divaksinasi ngalawan coronavirus.
  • Dina kawijakan vaksinasi wajib, tés moal ditawarkeun salaku alternatif.

Air Canada dinten ayeuna nyatakeun yén éta parantos ngenalkeun kabijakan kasihatan sareng kaamanan anu anyar pikeun langkung ngajagi karyawan sareng konsumén anu ngajantenkeun wajib pikeun sadaya padamel maskapai dievaksinasi pinuh ngalawan COVID-19 sareng ngalaporkeun status vaksinasi na dugi ka 30 Oktober 2021. Salaku tambahan, maskapai éta ngajantenkeun vaksinasi pinuh ku kaayaan padamelan pikeun saha waé anu disewa ku perusahaan.

Ti saprak mimiti pandemi Air Kanada parantos janten pamimpin dina nyoko kana langkah-langkah dumasar élmu salaku réspon kana COVID-19. Ieu kalebet maskapai anu janten di antara anu pangheulana peryogi saringan suhu pra-kos palanggan, kawijakan ngagem topeng onboard wajib sareng panggunaan tés. Kaputusan pikeun nungtut sadaya padamel utama Air Canada, Air Canada Rouge sareng Air Canada Vacations pikeun divaksinasi sareng ngalaporkeun status vaksinasi na mangrupikeun inisiatif sanés pikeun mastikeun kasalametan sareng karaharjaan sadaya padamel sareng konsumén.

dina kawijakan vaksinasi wajib, tés moal ditawarkeun salaku alternatip. Nalika Air Canada bakal ngalaksanakeun tugasna pikeun nampung padamel anu alesan anu leres, sapertos kaayaan médis, henteu tiasa divaksinasi, kagagalan divaksinasi pinuh ku 30 Oktober 2021 bakal ngagaduhan akibat dugi ka kalebet cuti atanapi penghentian anu teu dibayar, kecuali pikeun anu cocog pikeun akomodasi. Kawijakan Air Canada ogé saluyu sareng pengumuman anu anyar ku Pamaréntah Kanada anu meryogikeun padamel di séktor udara, rel, sareng transportasi laut anu diatur sacara féderal bakal divaksinasi akhir Oktober 2021. 

Air Canada tetep komitmen pikeun ngembangkeun terus sareng panerapan ukuran kaamanan anu anyar sareng prosés nalika aranjeunna sayogi anu épéktip sareng merenah pikeun palanggan. Ukuran sapertos kitu penting pisan pikeun restart aman tina industri transportasi udara anu, sajaba ti ngamungkinkeun urang Kanada ngumbara sacara bébas, ogé mangrupikeun supir penting pikeun kagiatan ékonomi di Kanada. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment