Ngabobol Warta Internasional kajahatan wartos kasalametan Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Tembakan pikareueuseun di Tanzania: Gunman maot

Gunman di Tanzania

Pulisi Tanzania némbak sareng ngabunuh saurang lalaki anu nganggo senjata api anu dipercaya asalna ti Somalia nalika némbak-némbak sareng korps pulisi Dar es Salaam saatos lalaki éta némbak sareng maehan dua pulisi dina kajadian anu ngeri dinten ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kedubes Amérika Serikat di Tanzania ngaluarkeun peringatan ka warga Amérika di nagara éta kusabab ditembak di Dar es Salaam.
  2. Témbak kajantenan caket Kadutaan Perancis anu ogé tempatna di Jepang, Kénya, sareng kedutaan Rusia ogé lembaga kauangan.
  3. Motif anu nembak pikeun serangan henteu dipikaterang ayeuna.

Kedubes Amérika Serikat di Tanzania parantos ngaluarkeun peringatan ka warga Amérika tetep waspada nalika nyetir ngaliwatan sagala rupa penjuru ibukota komersial Tanzania. Kedubes AS ngadesek wargana pikeun "Nyingkahan daérah sareng ngawaskeun média lokal pikeun inpormasi."

Penyerang anu teu dikenal anu dina serangan ngabeledug di ibukota komérsial Tanzania Dar es Salaam, némbak maot 2 urang pulisi di jalan pangsibukna caket tilas Kedubes AS di Tanzania.

Panémbakan éta lumangsung di Jalan Ali Hassan Mwinyi caket Jembatan Selander soré, waktos Afrika Wétan.

Pengendara sareng panumpang anu pikasieuneun ninggali kendaraanna sareng ngaji nyawa, wartawan di tempat kajadian.

Pulisi ngurilingan lalaki éta sareng némbak anjeunna turun caket Kadutaan Perancis anu aya di daérah éta.

Daérah ieu ogé mangrupikeun tempat cicing sareng kantor-kantor misi luar negeri kalebet kedutaan Jepang, Kenyan sareng Rusia, sareng caket sareng lembaga kauangan kalebet Bank KCB Kénya sareng Bank Stanbic Afrika Kidul.

Pejabat pulisi sareng kaamanan di Tanzania anu acan nembangkeun motif balik serangan di tengah dinten.

Pamaké jalan di daérah Oysterbay sareng Upanga anu biasana tenang dipaksa ninggali mobilna nalika aranjeunna lumpat nyiar nyawa.

Pidéo anu dipasang dina média sosial nunjukkeun operasi pulisi gabungan anu ngalaksanakeun panyerang sateuacan anjeunna ditembak di tengah jalan di luar gerbang Kedubes Perancis.

Saksi anu aya di tempat kejadian nyatakeun yén panyerang jago éta tiasa ngabunuh sababaraha jalma sipil nalika nembak.

Peringatan keamanan resmi ti Kedubes AS berbunyi:

Siaga Kaamanan - Kedubes AS Dar es Salaam, 25 Agustus 2021

location: Daérah caket Kadutaan Perancis di Jalan Ali Hassan Mwinyi, Dar es Salaam, Tanzania

kajadian: Pertemuan Bersenjata caket Kadutaan Perancis.

Aya laporan ngeunaan patepungan bersenjata anu lumangsung di caket Kadutaan Perancis di Ali Hassan Mwinyi Road.

Lampah anu Kedah Dicandak:

Warga Amérika Serikat sareng tanaga pamaréntah Amérika Serikat disarankan pikeun nyingkahan daérah éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment