24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Warta Breaking Afrika Kidul piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

South Africa Airways mulih ka langit 23 Séptémber

South Africa Airways mulih ka langit 23 Séptémber
South Africa Airways mulih ka langit 23 Séptémber
Ditulis ku Harry Johnson

South Africa Airways bakal salaku fase awal ngoperasikeun penerbangan ti Johannesburg ka Cape Town, Accra, Kinshasa, Harare, Lusaka sareng Maputo.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Airways Afrika Kidul neraskeun operasi dina Séptémber 2021.
  • SAA bakal tetep janten operator anu aman sareng taat kana protokol COVID-19.
  • SAA ngamimitian deui ku kasus bisnis anu tangguh.

Ngantosannana tungtungna. Dina ngan ukur sahandapeun sasasih, anu narik ati sareng akrab anu katingali tina South Africa Airways (SAA) bakal sakali deui katingali di awang-awang nalika maskapai neraskeun operasi. Kapal induk parantos ngonfirmasi penerbangan munggaran bakal dimimitian dinten Kemis, 23 Séptémber 2021. Tiket bakal dijual dinten Kemis, 26 Agustus 2021. Pemesanan Voyager sareng panebusan Voucher Kredit Travel bakal sayogi ti Senén, 6 Séptémber 2021.

CEO saheulaanan Airways Afrika Kidul Thomas Kgokol

CEO samentawis Thomas Kgokolo nyarios, "Saatos sababaraha bulan damel rajin, kami resep yén SAA neraskeun jasa sareng kami ngarepkeun ngabagéakeun kana panumpang satia kami sareng ngalayang bendera Afrika Kidul. Kami tetep janten operator anu aman sareng nuturkeun protokol COVID-19. "

Kidul Afrika Airways bakal salaku fase awal ngoperasikeun penerbangan ti Johannesburg ka Cape Town, Accra, Kinshasa, Harare, Lusaka sareng Maputo. Langkung tujuan bakal ditambihan kana jaringan rute sabab ngalaksanakeun operasi salaku réspon kaayaan pasar.

Kgokolo nambihan, "aya rasa sumanget anu jero dina Tim SAA nalika urang siap-siap angkat, sareng hiji tujuan umum - pikeun ngawangun sareng ngadukung maskapai anu nguntungkeun anu sakali deui nyandak peran kapamimpinan diantara maskapai lokal, buana, sareng internasional."

Catetan Kgokolo, "Sektor penerbangan ayeuna ngalangkungan periode uji coba, sareng kami sadar kana tantangan anu tangguh dina minggu payun. Kami ngahaturkeun ka Afrika Kidul pikeun pangrojong anu kami nampi pikeun kami dugi ka ayeuna. Nalika kami ayeuna siap angkat, kami ningali ieu salaku tonggong penting pikeun SAA sareng
nagara. "

Numutkeun ka ketua Déwan SAA, John Lamola, saprak maskapai nasional kaluar tina nyalametkeun bisnis di akhir April 2021, Departemen Usaha Publik sareng Dewan sareng tim Manajemén parantos dicekel kalayan perencanaan pikeun peluncuran deui a direstrukturisasi sareng pas pikeun tujuan
maskapai anu tiasa dibanggakeun ku urang Afrika Kidul. "Maskapai ieu ngamimitian deui ku kasus bisnis anu tangguh", saur Lamola.

Cuthbert Ncube, pupuhu di Déwan Pariwisata Afrika (ATB), saurna nampi berita, éta Déwan Pariwisata Afrika gumbira ningali South Africa Airways ngamimitian deui operasina sareng mulih ka langit. Balikna sapertos pamaén régional sareng internasional sapertos Kidul Afrika Airways kana bisnis penting pisan pikeun industri pariwisata di beulah kidul Afrika pikeun ngabalikan sareng ngamimitian pulihna tina sagala karusakan anu dilakukeun ku pandemi COVID-19 global.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment