24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan wartos Ngawangun deui kasalametan teknologi Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Pesenan perjalanan ka Hawaii ayeuna mangrupikeun kaputusan hirup sareng maot

Hotel, atraksi, transportasi, toko, sareng réstoran parantos berjuang pikeun muka deui bisnis di State of Hawaii. Airlines parantos nambihan tujuan pasar sumber wisata anu énggal pikeun Aloha Nagara. Bisnis saé - tapi naha ieu misi bunuh diri?

Pilkada bakal datang. Teu aya hiji di Nagara anu cukup wani nunjukkeun sareng ngalaksanakeun larangan anu diperyogikeun pisan pikeun mempermudah perjalanan anu aman ka Hawaii deui.

Bagéan naon di Hawaii anu henteu aman didatangan ayeuna palancong teu ngartos?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Bagian naon tina "Hawaii henteu aman pikeun anu datang”Naha turis henteu ngartos nalika aranjeunna nuju ngaheuyeuk pantai Hawaii sareng anduk di gigir anduk, ngajantenkeun jarak jauh sosial teu mungkin?
  • Naon bagian tina "Hawaii henteu aman pikeun pengunjung ” naha aranjeunna henteu kénging nalika sajam dugi ka réstoran biasa?
  • Naon bagian tina "Hawaii henteu aman datang ” teu ngarti nalika turis henteu disambut deui, rumah sakit dijalankeun dina kapasitas 125%, sareng anu kawéntar Aloha Sumanget parantos ngaleungit?

Pariwisata tetep ngembang di Oahu, Maui, Kauai, Lanai, Molokai, sareng Pulo ageung Hawaii, sanaos Gubernur Hawaii Ige, Lt. Gubernur Green, kapala CDC, sareng John De Fries, CEO Otoritas Pariwisata Hawaii, anu nyuhungkeun pangunjung teu nganjang ka Aloha Nagara dina waktos ayeuna.

Pesen anu jelas pikeun warga lokal boh anu datang nyaéta "Wisata hungkul!"

nu angka maot dinten ayeuna mahs anu pangluhurna kantos kacatet di Hawaii salami krisis COVID-19.

Kasus Coranavirus di Hawaii

  • Tanggal 24 Agustus 2020, Nagara Hawaii ngadaptarkeun 169 kasus COVID-19 anyar dina hiji dinten, nyababkeun larangan parah sareng penguncian.
  • Tanggal 25 Agustus 2021, Nagara Hawaii ngadaptarkeun 625 kasus COVID-19 anyar dina hiji dinten. Ngan ukur sababaraha larangan minor sareng teu aya lockdown anu aya.

COVID-19 Pupusna di Hawaii

  • Tanggal 24 Agustus 2020, teu aya anu maot di Hawaii tina COVID-19. Ieu nalika puncak pandemi.
  • Tanggal 25 Agustus 2021, 8 jalma maot ku COVID-19 di Hawaii, jumlah pangluhurna anu kantos kacatet dina hiji dinten ti saprak wabah pandemi éta.

Datangna Lalu Lintas Udara

  • Tanggal 23 Agustus 2019, 21,475 jalma sumping ka bandara Hawaii ti tujuan Amérika Serikat.
  • Tanggal 23 Agustus 2020, nomer kadatangan turun janten 1,700. Teu aya anu divaksinasi.
  • Tanggal 23 Agustus 2021, total rékor 23,548 palancong badarat di bandara Hawaii ti 49 nagara bagian Amérika Serikat.

Diitung nyaéta panumpang domestik trans-Pasipik ti sésana Amérika Serikat sumping di Honolulu, Kahului, Lihue, Hilo, sareng Kona.

paksinasi

  • Dina Agustus 2020 teu aya anu divaksinasi.
  • Dina Agustus 2021 langkung ti 70% di Hawaii nampi sahenteuna hiji dosis tina Vaksinasi.

Numutkeun ka Letnan Gubernur Green, tanjeunna tingkat padumukan rumah sakit di State of Hawaii ayeuna 125%. Jalma anu ngalaman serangan jantung sareng panyakit serius anu sanés henteu gaduh aksés ka ICU kusabab seueur penderita Coronavirus.

Hawaii gering. Hawaii langkung panyakit tibatan nagara sapertos Bahama contona anu aya dina peringatan perjalanan Tingkat 4 AS nyarios:

ULAH LALAKON DINA WAKTU INI !

Datang kedah nunjukkeun sababaraha ALOHA ka masarakat Hawaii sareng cicing di bumi.

Ékonomi Pariwisata

Pariwisata nyaéta sumber tunggal modal swasta panggedéna pikeun Ékonomi Hawai'i. Dina 2019, ékonomi pariwisata Hawai'i parantos nyatet:

➢ Penghasilan Pajak Nagara: $ 2.07 milyar (+1.4%, + $ 28.5 juta YOY versus 2018).

Ri Kadatangan Pengunjung di 2019: 10,424,995.

Ékonomi vs Kaséhatan

Anu meunang anu jelas sigana ékonomi pariwisata di Hawaii. Meureun ieu anu diémutan ku demonstran anti vaksinasi nalika aranjeunna demonstrasi di payuneun bumi Letnan Gubernur Green.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

2 Komentar

  • Intina nyaéta: Rumah sakit urang dijalankeun dina kapasitas 125% teu nganggo ranjang ICU. Bener henteu aya bedana saha anu mawa virus ka Nagara urang. Urang kedahna gaduh diskusi ieu tadi.

  • Upami anjeun badé nyerat headline radang clickbait sapertos kieu sahenteuna kéngingkeun tata basa! Nalika statistik leres, aya nul bukti wisata aya hubunganana sareng panyebaran di dieu.